Zprávy

P3 vztyčila první sloup haly pro společnost Exiteria a.s. v nově vznikajícím parku P3 Prague D11

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, zahájila slavnostním vztyčením prvního sloupu výstavbu nové budovy pro firmu Exiteria a.s.

Hala o rozloze 21 047 m2 bude vůbec první, která v parku P3 Prague D11 vyroste. Její dokončení je naplánováno na květen tohoto roku.
 
Nová budova je z větší části stavěna na míru (tzv. Build-To-Suit). Společnost Exiteria a.s., přední český internetový maloobchod s nábytkem a provozovatel e-shopů MABYT (www.mabyt.cz) a MT nábytek (www.mt-nabytek.cz), zde bude využívat 10 787 m2. Druhá polovina prostor o rozloze  více než 10 000 m2 je stavěna spekulativně.
 
Park P3 Prague D11 se nachází v těsné blízkosti hlavního města, Centrum Černý Most je odsud vzdálen pouhých 8 kilometrů. Park vyniká skvělým dopravním spojením, neboť leží v blízkosti dálnice D11 a D10. Železniční stanice se nachází jen 300 metrů od tohoto parku, areál bude navíc obsluhován i autobusovou linkou MHD. Společnost P3 zde v současné době disponuje pozemky pro výstavbu více než 100 000 m2 průmyslových ploch.

Přečtěte si také

Back to top button