Různé

Rozšíření vedení vydavatelství a kompetence

Rozšíření vedení vydavatelství a kompetence. V závěru letošního roku se stal Ing. Michal Štengl jednatelem vedle zakladatele Mgr. Viliama Bujny a od začátku roku 2023 postupně převezme vedení vydavatelství.

Ing. Michal Štengl svou odborností (absolvent ČVUT) angažovaností, redakční prací, komunikací s klienty a pracovními výsledky bude dobrým pokračovatelem s perspektivou dalšího růstu multimediálních produktů našeho vydavatelství v Čechách a na Slovensku.

V letošním roce jsme přibrali posily v Čechách, výrazně se projevilo zangažování Jiřího Krupičku, který úspěšně rozvíjí naše on-line média a dokáže pro klienty připravit výborné propojení kampaní. Od začátku roku 2023 personálně rozšíříme redakci i na Slovensku, kde stále důležitější roli hraje Mgr. Romana Kebísková, která se lety vypracovala na marketingovou koordinátorku a v této pozici si počíná velmi dobře a profesně neustále roste. 

Pro zkvalitnění komunikace s klienty upřesňujeme komunikační toky. Poprosíme všechny partnery, klienty a importéry, aby všechny pozvánky směřovaly na jednatele Ing. Michala Štengla (michal.stengl@transport-logistika.cz) a Mgr. Viliama Bujnu (vydavatel@transport.sk), zároveň všechny takové maily v kopii adresovaly i na marketingovou koordinátorku Mgr. Romanu Kebískovou (asistent@transport.sk a marketing@transport.sk). O tom, kdo a kdy se zúčastní jaké akce za naše vydavatelství koordinovaně rozhodnou jednatelé.

Ing. Michal Štengl je členem jury IFOY

Časopis TRANSPORT a LOGISTIKA v České a Slovenské republice patří k předním mediálním produktům v multimediální produkci vydavatelství LUXUR Media SK. Na Slovensku působí již třetí dekádu a v Čechách vychází ve druhé dekádě. Multimediální charakter podporuje silná pozice webportálů www.transport.sk a www.transport-logistika.cz, jakož i aktivní působení na sociálních sítích a videa na YouTube kanály. Náš kredit roste spolu s aktivním zapojením v profesních sdruženích a mezinárodních komisích (jury). 

Nejnovější skvěle zprávou je, že Česká republika má konečně zastoupení v mezinárodní jury International Forklift of the Year (IFOY). A tím reprezentantem je náš šéfredaktor Ing. Michal Štengl. Je to významný milník nejen v našem vydavatelství, ale v celém odvětví logistiky a skladového hospodářství v České republice. TRANSPORT a LOGISTIKA má člena jury IFOY, což potvrzuje naši dobrou pozici na mediálním trhu i v oblasti logistika a skladového hospodářství. Takové propojení nemá žádná jiná redakce v ČR a my budeme usilovat dále dobře spolupracovat se špičkovými subjekty v motorismu, dopravě, spedici, logistice, developmentu a skladovém hospodářství, je to široký záběr, kterému se věnujeme od roku 2004, kdy jsme TRANSPORT rozšířili o LOGISTIKU a tehdy ještě jiná média byla velmi úzce profilovaná, tak široký záběr je totiž redakčně velmi náročný. Postupně však i ta další média na trhu rozšiřují svůj obsah k naší obsahové podobě nebo zanikají.

Mediaplán a mediadata 2023

Pro všechny zájemce o mediální spolupráci v roce 2023 přinášíme mediaplán a mediadata aktualizované pro rok 2023. Ceny zůstávají ve stejném rozsahu jako v letech 2021/2022. Věříme, že nám naši partneři a klienti zachovají stejnou přízeň jako dosud. 

Děkujeme všem partnerům za důvěru a podporu v roce 2022 a těšíme se spolupráci v roce 2023!

Rok 2022 byl pro dopravu a logistiku příznivým rokem i přes enormní růst cen paliva a energií. Svědčí o tom mimořádně velké množství kamionů na silnicích a dvouciferný růst e-commerce. Ne pro všechny je doba příznivá, ale dobrý management firem si dokáže i v těchto časech době zanalizovat trh, své možností a optimalizovat svoji produkci či rozšířit nebo přesměrovat své aktivity na oblasti, které nejen firmy stabilizuje, ale také pomůže k dalšímu růstu.

Přejeme všem našim čtenářům, partnerům, klientům, všem prodejcům automobilů, dopravcům, zasílatelům, logistům, distributorům a provozovatelům skladů hodně zdraví, štěstí, pracovních úspěchů a sil popasovat se s překážkami, které nám přináší globální trh a geopolitická situace.

Jsme tady pro vás a budeme dále v silnější sestavě rozvíjet multimedální aktivity i v roce 2023!

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2023 přeje tým LUXUR Media SK

Zdroj
Tisková zprávaTransport a logistika

Přečtěte si také

Back to top button