Silniční doprava

DKV mobility spolupracuje s Elocity

DKV mobility spolupracuje s Elocity v Polsku. DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšiřuje v Polsku svou dobíjecí síť o více než 700 veřejných nabíječek společnosti Elocity Sp. z o.o.

Polská společnost Elocity a GreenFlux, dceřiná společnost DKV Mobility, která spravuje veškerou nabídku nabíjecích služeb, nedávno podepsaly za tímto účelem dohodu o spolupráci. Nabíječky lze využívat pomocí aplikace DKV Mobility a s kartou DKV +Charge. 

DKV mobility spolupracuje s Elocity

„Partnerství se společností Elocity nás velmi těší,“ říká Sven Mehringer, výkonný ředitel pro energetiku a služby pro vozidla ve společnosti DKV mobility. „Elocity poskytuje technologii pro více než 700 nejmodernějších nabíjecích míst na střídavý proud (AC). Nabíječky se nachází v metropolitních oblastech, včetně kancelářských budov a hotelů. Díky své poloze jsou výhodné pro firemní zákazníky, kteří chtějí pohodlně nabíjet svá vozidla na služebních cestách. Dobíjecí síť v Polsku je tím pro ně ještě zajímavější,“ doplňuje Sven Mehringer.

„Klíčem ke zlepšení e-mobility v Evropě jsou snadné vyúčtování a správa vozového parku. Společnost Elocity dodává moderní řešení pro nabíjecí infrastrukturu, která splňují nejvyšší mezinárodní standardy. Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s mezinárodními lídry v oboru, jako je DKV Mobility, a rozšířit jejich síť,“ říká Michał Baranowski, generální ředitel společnosti Elocity.  Nabíjecí síť společnosti DKV Mobility zahrnuje přibližně 344 000 nabíječek po celé Evropě.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button