Silniční doprava

Spolupráce DKV s OrangeGas

Spolupráce DKV s OrangeGas, obě společnosti uzavřely v lednu 2022 smlouvu o spolupráci. Původem nizozemská společnost OrangeGas se specializuje na ekologická paliva, jakými jsou stlačený zemní plyn CNG (Compressed Natural Gas), zkapalněný zemní plyn LNG (Liquefied Natural Gas), HVO (syntetická nafta) a vodík. Zároveň provozuje síť dobíjecích stanic. 

Zákazníci společnosti DKV Mobility mají díky tomu přístup k 220 plnicím stanicím OG v Německu, Nizozemsku a Švédsku. Celoevropská akceptační síť DKV Mobility se tak rozrostla na více než 19 500 stanic s alternativními palivy.

Spolupráce DKV s OrangeGas

Ze spolupráce se společností OrangeGas, velmi profesionálním poskytovatelem alternativních paliv, jakými jsou CNG, HVO, H2, LNG, a řešení pro nabíjení elektromobilů, májí v DKV Mobility velkou radost. Podporování přechodu na paliva a pohony šetrné vůči klimatu je v souladu s misí společnosti DKV Mobility: Urychlovat přechod k hospodárné a trvale udržitelné budoucnosti mobility. DKV Mobility se hodlá stát do roku 2023 klimaticky pozitivním podnikem a své zákazníky podporuje v úsilí o snížení emisí CO2 z jejich vozových parků o 30 % do roku 2030 v porovnání s výchozím rokem 2019. 

Přečtěte si také rozhovor s Rovologistik CZ, mají největší LNG flotilu v ČR.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button