Silniční doprava

IVECO BUS představí URBANWAY

IVECO BUS představí URBANWAY. IVECO BUS představí veřejnosti na veletrhu European Mobility Expo, který se bude konat v pařížském Porte de Versailles od 7. do 9. Června, novou generaci URBANWAY Hybrid. Na svém stánku č. H26 v hale 4 vystaví standardní 12metrový model ve verzi na zemní plyn kompatibilní s biometanem.

IVECO BUS, věrná svému poslání klíčového hráče v oblasti udržitelné mobility a evropského lídra v oblasti pohonu na zemní plyn, pokračuje ve vývoji své městské nabídky EURO VI-e představením nové generace URBANWAY Hybrid poháněné zemním plynem a kompatibilní s biometanem. 

Přečtěte si také

IVECO BUS představí URBANWAY

Nová řada přináší nízké celkové náklady vlastnictví a vynikající energetické parametry, které jsou charakteristickým znakem značky, a rozšiřuje portfolio městských řešení značky na podporu přechodu na energetiku.

Nová hybridní technologie, vyvinutá IVECO BUS v úzké spolupráci s Voithem, bude k dispozici u 10,5, 12 a 18metrových modelů URBANWAY na zemní plyn a biometan, stejně jako u standardních a kloubových dieselových verzí, které jsou schváleny pro použití s obnovitelnými palivy XTL, jako je HVO (hydrogenovaný rostlinný olej).

Bezemisní mobilita: nový plně elektrický midibus

IVECO BUS nabízí zákazníkům portfolio čistých řešení s možností výběru alternativních technologií pohonu podle specifických požadavků různých misí. Na veletrhu European Mobility Expo představí značka kromě hybridního vozu URBANWAY na zemní plyn také své nejnovější řešení pro bezuhlíkovou mobilitu, 100% elektrický midibus GX 137 ELEC.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button