Silniční doprava

IVECO BUS v Senegalu

IVECO BUS v Senegalu. IVECO BUS dodá 293 vozů CROSSWAY Low Entry a 77 vozů CROSSWAY společnosti DAKAR DEM DIKK pro modernizaci veřejné dopravy v metropolitní oblasti Dakaru a jeho předměstích. Dodávky prvních vozidel již byly zahájeny a budou pokračovat až do února 2024.

Dne 15. května podepsal IVECO BUS a společnost DAKAR DEM DIKK smlouvu na dodávku 370 vozů CROSSWAY a sady podpůrných služeb, které přispějí k modernizaci dopravní nabídky v metropolitní oblasti Dakaru a jeho předměstích.

Přečtěte si také

První vozy CROSSWAY již dorazily do Dakaru a zbývající vozy budou dodány do února 2024. Tyto vozy perfektně odpovídají vizi společnosti DAKAR DEM DIKK poskytovat moderní a efektivní služby veřejné dopravy a umožnit svým uživatelům přepravu v optimálních podmínkách pohodlí a bezpečnosti.

VIDEO: https://www.ivecobus.com/worldwide/first-major-success-in-senegal-for-iveco-bus

„Jsme potěšeni touto první zakázkou v Senegalu, která dokazuje schopnost IVECO BUS nabízet mobilní řešení, která jsou dokonale přizpůsobena místním podmínkám. Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit společnost DAKAR DEM DIKK nejen našimi vozy CROSSWAY, ale také přispět našimi školicími a podpůrnými službami k místnímu rozvoji dovedností a know-how, které jsou nezbytné pro zajištění vynikající úrovně servisu vozidel,“ prohlásil Gauthier Ricord, vedoucí obchodních operací pro Afriku a Blízký východ.

Model CROSSWAY, který je s téměř 60 000 vyrobenými kusy v různých verzích nespornou jedničkou ve své kategorii v Evropě, si získal důvěru mnoha přepravců pro svou kvalitu, výkonnost, všestrannost, komfort a optimalizované provozní náklady.

Modely CROSSWAY a CROSSWAY LE vybrané společností DAKAR DEM DIKK uspokojí svými vlast- nostmi jak cestující, tak řidiče. Jsou vybaveny motorem IVECO Cursor 8 Euro 3 o výkonu 310 koní, který je známý svou spolehlivostí a výkonem. Modely CROSSWAY nabízejí 55 míst k sezení, zatímco verze Low Entry nabídne 34 míst pro sedící a 72 míst pro stojící cestující. Vozy jsou vybaveny katafoézní povrchovou úpravou, třídílnými předními nárazníky, rampami pro tělesně postižené a vzduchem odpruženými sedadly řidiče.

Kromě dodávky vozů je součástí této zakázky také několik podpůrných opatření a prostředků pro předání znalostí, což je například dodávka sady náhradních dílů, nářadí a poskytnutí dokumentace. Výrobce bude rovněž poskytovat technické školení, asistenci a technickou podporu vozidel, pro zajištění jejich efektivity a výkonnosti.

Tento první velký úspěch v Senegalu s řadou CROSSWAY je novým krokem v rozvoji přítomnosti IVECO BUS v Africe, který potvrzuje snahu IVECO BUS poskytovat dopravní řešení a související služby dokonale přizpůsobené specifickým potřebám těchto trhů a přispívat tak k rozvoji osobní dopravy na africkém kontinentu.

Zdroj
IVECO BUS

Přečtěte si také

Back to top button