Silniční doprava

Kögel posiluje ve Francii. Bude dodávat přepravní a logistické skupině Tred Union

Francouzské dopravní sdružení Tred Union získalo společnost Kögel na svou stranu jako silného partnera. Členové Tred Union dosáhli hned dvojnásobné výhody: Na jedné straně ze ziskovosti a udržitelnosti produktového portfolia Kögel, na druhé straně ze silné a dynamické sítě s přizpůsobenými službami.

Díky nově vytvořené alianci je Kögel příkladem na francouzském trhu. Všichni členové Tred Union, jedné z předních asociací francouzských přepravců, získávají exkluzivní přístup k široké škále produktů Kögel. Přívěsy Kögel generace NOVUM kombinují nejvyšší kvalitu, maximální hospodárnost a povědomí o udržitelných logistických procesech. Především Kögel Cargo NOVUM: spolehlivý partner pro logistické společnosti, které oceňují stabilní a odolné vozidlo, které je k dispozici v různých variantách rámu a karoserie jako Kögel Cargo Coil, Rail a Coil Rail – vhodné řešení pro každý požadavek.

Přečtěte si také

Se 13 000 vozidly a 150 členy je Tred Union jednou z předních asociací francouzských přepravců. Hlavní oblast odpovědnosti se zaměřuje na následující čtyři oblasti: Přeprava stohovatelného nákladu v úplných a částečných nakládkách, paletová přeprava, logistika a speciální přepravy i přepravy s řízenou teplotou.

Řešení šitá na míru pro každého zákazníka

V souladu s heslem společnosti „Ekonomika v souladu s ekologií – protože nám na tom záleží“ nabízí společnost Kögel svým zákazníkům nejvyšší možnou míru přizpůsobení nejen při výběru vozidla, ale také při financování a leasingu, které lze ideálně přizpůsobit konkrétním požadavkům zákazníka. Kromě těchto řešení podporují Kögel a Tred Union každý zákaznický projekt flexibilně a rychle, aby byla zajištěna nejlepší možná ekonomická účinnost.

Silný tým pod zkušeným vedením

S více než 20 lety zkušeností v odvětví dopravy a logistiky je Jerome Grau zkušeným odborníkem v čele společnosti Kögel ve Francii. 50letý Francouz je odpovědný za veškeré prodejní, obchodní a servisní činnosti bavorského výrobce přívěsů a těší se na nová partnerství: „S Tred Union na naší straně spojujeme naše kompetence a máme ideální pozici na francouzském trhu. S pomocí francouzského týmu a našich prodejců budeme i nadále rozšiřovat přítomnost společnosti Kögel na trhu a posilovat vztahy se zákazníky“.

Trend Union zajistí svým členům exkluzivní přístup k produktové řadě Kögel. Na snímku je typ Cargo NOVUM (FOTO: Kögel)

Back to top button