Silniční doprava

Nová pneumatika pro návěsy Conti Hybrid

Nová pneumatika pro návěsy Conti Hybrid Generation 3+. Znaménko plus připojené k názvu produktu u řady pneumatik pro regionální přepravu Conti Hybrid naznačuje, že jde o více než pouhé kosmetické vylepšení. 

Tyto pneumatiky, které nabízejí vysoký výkon na klikatých silnicích vinoucích se do kopců a také vysokou míru přizpůsobivosti na dlouhých trasách, byly vytvořeny tak, aby přinášely výjimečný kilometrový výkon a minimální spotřebu paliva – jak na venkovských cestách, tak na dálnicích. Společnost Continental, která již nedávno představila náhradu modelu Conti Hybrid HS3 pro řízenou osu v podobě pneumatiky Conti Hybrid HS3+, nyní přichází s novinkou Conti Hybrid HT3+

Přečtěte si také

Pneumatika pro návěsy Conti Hybrid

Oproti léty prověřenému předchůdci Conti Hybrid HT3, má tato nová pneumatika pro návěsy na bočnici povinný symbol 3PMSF (symbol sněhové vločky na horském štítu se třemi vrcholy). Tento symbol uvádí, že daná pneumatika je vhodná do zimních podmínek a lze ji tedy používat celoročně za každého počasí. Speciálně navržená geometrie jejích drážek a vylepšené kapsičkové lamely jsou zárukou lepších záběrových vlastností na mokru a na zimních silnicích. Profil dezénu se zase postará o výjimečný kilometrový výkon. Řada Hybrid je proslulá svou kombinací dlouhé životnosti a výjimečné palivové účinnosti. To provozovatelům vozových parků umožňuje maximalizovat nákladovou efektivitu, a nyní dokonce 365 dní v roce díky symbolu 3PMSF.

Nový model Conti Hybrid HT3+ bude v prodeji od března, a to v následujících rozměrech: 

385/65 R 22,5 164K (158L) 

385/55 R 22,5 160K (158L) 

385/55 R 19,5 156/J 

Přečtěte si také

Back to top button