Silniční doprava

Nově autorizovaný servis Mercedes-Benz v Humpolci

Humpolecký servis, který je součástí společnosti ICOM transport, je nově certifikován společností Mercedes-Benz. Pro řidiče vozů této značky to znamená, že odteď je servisní navigace v případě poruchy dovede do Humpolce, například cestou po D1.

„ICOM transport v rámci zlepšování péče o zákazníky tímto krokem zajistil ke stávajícím službám především dodání náhradních dílů do druhého dne, lepší dostupnost služeb a rozsáhlejší vybavení dílen. Samotná příprava certifikace zabrala rok, klíčové bylo proškolení všechn pracovníků, zejména přijímacích techniků,“ vysvětluje Martin Morkus, ředitel servisu Mercedes-Benz.

Přečtěte si také

K servisu nákladních vozů a autobusů, prodeji náhradních dílů můžou zákazníci na jednom místě v blízkosti dálnice D1 využít i další služby, jako čerpací stanici, myčku vozů a pneuservis. Z mnoha služeb pro majitele vozů Mercedes-Benz je zajímavá například diagnostika na dálku, kdy vůz aktivně vysílá centrále hlášení o stavu a závadách. Díky tomu je servis informován o potřebě náhradních dílů a oprav již v okamžiku, kdy se vůz blíží do bran servisu.

Dílny jsou vybaveny nejnovější technikou v hodnotě desítek milionů. Největší devizou však zůstává mnohaletá zkušenost zaměstnanců. Autorizace servisu může přispět k lepší nabídce služeb v regionu Vysočiny.

Přečtěte si také

Back to top button