Silniční doprava

Nový DKV BOX Scandic

Nový DKV BOX Scandic pro Norsko, Dánsko a Švédsko. Společnost DKV Mobility nabízí novou palubní jednotku DKV BOX Scandic (OBU) pro jednoduchou a komfortní úhradu mýtného v Norsku, Dánsku a Švédsku. Evropský poskytovatel služeb pro mobilitu tak rozšiřuje své portfolio o další palubní jednotku. 

DKV BOX Scandic lze používat ve flotilách jak nákladních, tak osobních vozidel, a to na všech silnicích, mostech, trajektech a tunelech norské mýtné sítě, ale také na mostech Öresund (Dánsko/Švédsko) a Storebælt (Dánsko).

Nový DKV BOX Scandic

„Máme velkou radost, že naši zákazníci mohou hradit mýtné ve skandinávských zemích prostřednictvím nové palubní jednotky DKV BOX Scandic. Tímto řešením jim umožňujeme větší flexibilitu a komfortnější jízdu,“ říká Jérôme Lejeune, generální ředitel divize mýtných a refundačních služeb ve společnosti DKV Mobility. „Dalším benefitem pro zákazníky s palubní jednotkou DKV BOX Scandic je registrace do různých slevových systémů, které platí pro silnice, trajekty a mosty,“ doplňuje Jérôme Lejeune.

Po dodání nezbytných objednávkových formulářů společnosti DKV Mobility a jejich zpracování obdrží zákazník mýtný box poštou. Stejně jako u všech palubních jednotek DKV Mobility lze také DKV BOX Scandic snadno zprovoznit po jednoduché instalaci do registrovaného vozidla.

DKV Mobility nabízí kromě palubní jednotky DKV BOX Scandic široké portfolio mýtných řešení pro Evropu a další regiony.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button