Zprávy

Jungheinrich představuje nové kompaktní vozíky pro převoz dvou palet

Nové vozíky Jungheinrich jsou obratné a kompaktní stroje, které se svým rozsáhlým volitelným vybavením zajišťují ještě vyšší efektivitu při běžném používání.

Jungheinrich uvádí na trh nové elektrické ručně vedené vysokozdvižné vozíky EJD 118 a EMD 118. Lehký dvou-paletový zakladač EJD 118 dokáže zvedat břemena o hmotnosti až 1 800 kg, dosáhne do výšky 2,1 m a umožňuje rychlé nakládání a vykládání nákladních automobilů. Vozík se může pochlubit minimálním poloměrem otáčení a velmi nízkou konstrukční výškou. Díky technologii Li-Ion (volitelně) a pohonu SilentDrive (volitelně) lze naplno využít hospodárnost a tichý provoz tohoto flexibilního vozíku.
 
Efektivní dvou-paletové stohování umožňuje také nový kompaktní mono-sloup pro základní použití EMD 118 s nosností 1800 kg a výškou zdvihu 1520 mm. Tento univerzální vozík se cítí v úzké oblasti skladů a prodejen jako ryba ve vodě. Díky průhlednému krytu sloupu a zaoblenému krytu baterie může obsluha snadno kontrolovat prostor před vozíkem. Skvělý výhled na vidle, náklad a směr pojezdu umožňuje vyšší rychlost manipulace se zbožím při zachování bezpečnosti provozu. Vozík EMD 118 je vybaven standardně integrovanou nabíječkou.
 
Vozíky Jungheinrich EJD 118 a EMD 118 se vyznačují vysokou úrovní ergonomie a intuitivním ovládáním. Jsou konstruovány a testovány pro dvou-paletové stohování a jsou pro tyto účely úředně schváleny. Díky kompaktním rozměrům se s nimi snadno manipuluje ve stísněných prostorech a jsou ideální volbou pro transport zboží na prodejnách.
 
 

Přečtěte si také

Back to top button