Letecká doprava

Dachser nově každý týden vypravuje cargo charter z Frankfurtu do Chicaga

Od konce července provozuje mezinárodní logistický provider DACHSER  letecké spojení Frankfurt─Chicago v rámci svého rozšířeného programu prémiových charterových letů. Tento transatlantický rotační cyklus bude DACHSER zajišťovat každý víkend. Zákazníci společnosti tak mohou těžit z pevných přepravních časů a lepšího plánování kapacity i cen.

Koronavirová krize vedla a stále vede k výraznému snížení kapacity letecké nákladní přepravy. Z tohoto důvodu nyní DACHSER Air & Sea Logistics rozšířil svůj charterový program. Od posledního červencového víkendu provozuje na trase Frankfurt–Chicago a zpět pronajatými Boeingy 747-400 plně nákladní lety. „Spolehlivost, flexibilita a schopnost rychle reagovat na nové podmínky jsou dnes v leteckém průmyslu důležitější než kdy jindy,“ říká Timo Stroh, Head of Global Air Freight skupiny DACHSER. „Díky tomuto specializovanému řešení můžeme našim zákazníkům nabídnout spolehlivou prémiovou leteckou službu na trase mezi Evropou a USA a zpět.“

Přečtěte si také

Plynulé napojení na pozemní přepravy

Pomocí husté pozemní sítě společnosti DACHSER je možné dodávat zboží z Frankfurtu nad Mohanem do celé Evropy s pevnými termíny doručení a standardy kvality. Rovněž v USA z letiště v Chicagu obsluhuje DACHSER pozemními přepravami prostřednictvím svých partnerů americký Středozápad.

„Přepravu zásilek z České republiky do Frankfurtu nad Mohanem a zpět zajišťujeme ve spolupráci s divizí European Logistics. Konsolidace zásilek sběrné služby probíhá na kladenské pobočce, odkud jezdí pravidelná linka do Frankfurtu každý pracovní den,“ uvádí Radek Duda, Country Manager Air & Sea Logistics společnosti DACHSER Czech Republic.
Prémiové charterové lety společnosti DACHSER zajišťují spolehlivé kapacity bez ohledu na nestabilní vývoj na trhu. Další výhodou je možnost přepravy nadrozměrného zboží, produktů zoblasti life science & healtcare vyžadujících regulovaný teplotní režim, a rovněž přeprava nebezpečného zboží. Fixní časy odletů jsou stanoveny na sobotu, což umožňuje akceptaci zásilek i na konci týdne, a tím i spolehlivé plánování dodávek.

Přečtěte si také

Back to top button