Motorismus

Citroën trvale snižuje ceny

Citroën trvale snižuje ceny. Značka Citroën pokračuje ve svém závazku k poskytování dostupných cen pro zákazníky i v novém roce. Vnímá nejistotu způsobenou meziročním poklesem reálných mezd, pomalu klesající inflací i cenami energií zatěžující rodinné rozpočty. Citroën je synonymem komfortu, inovací a odlišnosti. Tato odlišnost se nyní týká i cenové politiky: trvale snižuje ceny svých vozů o desítky tisíc korun.

Citroën představil na podzim loňského roku výraznou změnu struktury své nabídky vozů, které odpovídají na požadavky zákazníků a prodejní sítě. Každý model má na výběr tři výbavové stupně YOU, PLUS a MAX, s maximálně pěti balíčky příplatkové výbavy, což zajišťuje lepší přehlednost a srozumitelnost pro zákazníky. Toto zjednodušení nabídky pomáhá nabídnout konkurenceschopné ceny a lepší dodací lhůty.

Přečtěte si také

Značka Citroën věří, že individuální mobilita by měla být dostupná pro každého. Navzdory současným problémům jako jsou meziroční inflace, pokles reálných mezd, fluktuace cen energií. S trvale sníženými cenami o desetitisíce pro celou řadu modelů, od kompaktních vozů po rodinná SUV, poskytuje značka výhodné nabídky, které odpovídají potřebám širokého spektra zákazníků.

Celá dealerská síť Citroën stále nabízí možnost oblíbeného výkupního bonusu v hodnotě 20 000 až 30 000 Kč při pořízení nového vozu. Vykupuje vozy všech značek i stáří, včetně těch určených k ekologické likvidaci. Usiluje tak nejen o udržitelnost, ale i o ulice bez odstavených vozidel.

Seznamte se s novými výhodnými nabídkami

Věděli jste, že Citroën C3 je k dispozici v široké škále individuálních kombinací? I vy si jistě najdete design, který vám bude vyhovovat. Městský vůz C3 je stylovka, kterou si můžete dovolit. Citroën C3 je v prodeji již od 319 900 Kč. Další bonus 15 000 Kč dostanete při využití financování Privilege se společností ESSOX.

Volnost a flexibilita. Modernost a modularita. Rozmanitost a variabilita. Citroën C3 Aircross měl vždycky něco navíc. A to se nezměnilo ani díky trvalému snížení ceny až o 120 000 Kč v závislosti na verzi. Ať už vás cesta zavede kamkoli, C3 Aircross vás tam dopraví bezpečně a pohodlně. Vyžádejte si individuální nabídku, protože Citroën C3 Aircross je nyní k dispozici s benzinovým i dieselovým motorem od 454 900 Kč. Další bonus 15 000 Kč dostanete při využití financování Privilege.

Užijte si Citroën Advanced Comfort odpružení, Citroën Advanced Comfort sedadla a 5letou záruku u Citroën C4. Díky svému jedinečnému designu vyzařuje C4 s benzinovým, dieselovým i elektrickým motorem šarm a eleganci a vybočuje z řady moderních vozů. A jeho nižší cena ho činí ještě žádanějším. Citroën C4 YOU můžete mít již od 429 900 Kč. Další bonus 15 000 Kčdostanete při využití financování Privilege.

Citroën C4 X a ë-C4 X je díky svému jedinečnému a elegantnímu designu – jak jsme již řekli – jedinečný. Majestátní dynamická silueta sedanu je v dokonalé symbióze s moderním vzhledem SUV. Někteří ho nazývají nekonvenčním nebo netradičním. A my nemůžeme než souhlasit. S využitím výkupního třicetitisícového bonusu Citroën C4 X YOU s motorem 1,2 Pure Tech o výkonu 100 koní a s manuální šestistupňovou převodovkou koupíte již od 449 900 Kč. Další bonus 15 000 Kč dostanete při využití financováníPrivilege.

Velkorysost jako nový způsob života. To je to, co si SUV C5 Aircross jasně stanovil za cíl. Navíc nastavuje nová měřítka v oblasti komfortu, prostoru a všestrannosti. Od nynějška bude tento model těžit z trvalého snížení ceny až o 90 000 Kč, v závislosti na verzi. SUV C5 Aircross s benzinovými, dieselovými a hybridními motory je nyní k dispozici již od 565 000 Kč. Další bonus 15 000 Kč dostanete při využití financování Privilege.

Nejvýkonnějším a nejluxusnějším modelem je novinka Ë-SERIES PHEV o výkonu 225 koní s automatickou osmistupňovou převodovkou Aisin.

Ikonický model Citroën Berlingo je vybaven všemi moderními technologiemi, které zajišťují pohodlnou a efektivní jízdu. Nabízí prostorný interiér, vysokou nosnost a flexibilní možnosti přizpůsobení, což ho činí ideálním partnerem pro firemní i osobní potřeby. V nabídce je s benzinovým motorem 1.2 PureTech a šestistupňovou manuální převodovkou, s dieselovým motorem 1.5 BlueHDi 100k v manuálu nebo 1.5 BlueHDi 130k s automatickou osmistupňovou převodovkou. Oblíbený variabilní a prostorný vůz je v prodeji s akční slevou 80 000 až 100 000 Kč v závislosti na stupni výbavy a výkupním bonusem již od 450 000 Kč.

Všechny osobní vozy Citroën jsou prodávány s 5letou kompletní tovární zárukou, kterou je možno rozšířit až na 8 let nebo 200 000 km podle individuálních potřeb zákazníka.

„Věříme, že je nyní důležité poskytovat našim zákazníkům stabilitu a jistotu ve chvílích ekonomické nejistoty. Rozhodli jsme se trvale snížit ceny našich vozů, aby byly naše automobily ještě dostupnější pro širokou veřejnost a stále platí, že zákazníci mohou nadále očekávat prvotřídní servis a nekompromisní péči o jejich motoristické potřeby,“ uvedl František Neuman, ředitel importu Citroën v České republice.

Přečtěte si také

Back to top button