Motorismus

Ford přijímá objednávky na Transit

Ford přijímá objednávky na Transit Custom. Ford dnes oznámil, že začíná přijímat objednávky na nový Transit Custom, nejnovější verzi nejprodávanější dodávky v Evropě. 

Současně prodejci Ford otevírají objednávky na osobní Tourneo Custom, které sdílí s Transitem Custom technický základ i některé pozoruhodné inovace. 

Přečtěte si také

Ford přijímá objednávky na Transit Custom

Nový Transit Custom bude k dispozici nejprve v 2-3místném provedení Van s nejnovější generací úsporných vznětových motorů Ford EcoBlue. Od prvního dne lze objednávat rovněž nový systém pohonu všech kol, který je pro Transit Custom nabízen poprvé. První vozy dorazí k zákazníkům na podzim letošního roku.

„S novým Transitem Custom a Tourneem Custom vstoupí soukromí i firemní provozovatelé těchto modelů naplno do digitálního věku,“ řekl Libor Beneš, Country Manager Fordu pro Českou republiku. „Svým zákazníkům pozorně nasloucháme a oba nové modely jsou toho důkazem. Nabízejí vše, co je potřeba k tomu, aby obstály v nové éře, současně si však v plné míře zachovávají provozní a užitné vlastnosti, které jejich předchůdcům zajistily takovou popularitu napříč celou Evropou.“

Všechny vozy Transit Custom nové generace jsou integrovány se softwarovou platformou Ford Pro a aplikací FordPass Pro. K praktickým inovacím, jež řidičům usnadní pracovní den, bude později patřit sklopný volant, který se snadno promění ve stolek na notebook či svačinu.

Sklopný volant bude možné objednávat rovněž do nejnovějšího modelu Tourneo Custom, který přináší novou úroveň užitných vlastností, luxusu a designu ve všestranném multifunkčním automobilu. V uceleném souboru prémiové výbavy nechybí mimo jiné mimořádně flexibilní zadní sedadla uložená v kolejnicích, tří-zónová automatická klimatizace či panoramatická střecha.

V roce 2024 rozšíří nabídku také elektrický E-Transit Custom a E-Tourneo Custom s nulovými lokálními emisemi, stejně jako plug-in hybridní pohon pro oba modely a další karosářské varianty Transitu Custom Kombi a Kombi Van.

Transit Custom i Tourneo Custom jsou u evropských zákazníků dlouhodobě velmi populární a významně přispěly k tomu, že v roce 2022 se Ford stal již poosmé v řadě nejprodávanější značkou užitkových automobilů v Evropě.

Zdroj
Ford

Přečtěte si také

Back to top button