Motorismus

Profesionální sezonní servis na VW

Profesionální sezonní servis na VW. Značka Volkswagen Užitkové vozy připravila ve své autorizované servisní síti pro své zákazníky cenově výhodný sezonní servis, který dokonale připraví jejich vůz na náročné zimní období.

Základem nabídky je podzimní servisní prohlídka, na kterou navazuje kompletní pneuservis. Cenově výhodnou údržbu vozu i v nadcházejících letech zajistí zákaznická karta Volkswagen MyCard, Volkswagen Servisní balíčky a Servisní prohlídky. Nejen u servisních partnerů, ale i z pohodlí domova si mohou zákazníci pro svůj Multivan a další modely značky Volkswagen Užitkové vozy pořídit Originální příslušenství Volkswagen nebo si udělat radost produkty z kolekce Volkswagen Lifestyle.

Přečtěte si také

„Modely značky Volkswagen Užitkové vozy jsou díky své kvalitě, všestrannosti a spolehlivosti sázkou na jistotu a na stejných principech stojí i činnost naší autorizované servisní sítě,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „S příchodem prvních sněhových vloček na horách a přízemních mrazíků i v nižších polohách je nejvyšší čas svěřit svůj vůz do péče našich servisních profesionálů, kteří mají perfektní zázemí i potřebné znalosti a dovednosti k tomu, aby byly víceúčelové nebo užitkové vozy Volkswagen dokonale připraveny na těžké podmínky nadcházejícího zimního provozu.“

Přípravu na zimní sezonu odstartuje podzimní servisní prohlídka, která zkontroluje všechny zásadní součásti vozu, které mají vliv na bezpečnost a spolehlivost provozu. Servisní technici tak důkladně prověří například brzdovou soustavu, výfukový systém, kola a pneumatiky, stěrače a ostřikovače, stav akumulátoru, rozvodový řemen, topení a klimatizaci, provozní kapaliny, chladicí soustavu i osvětlení vozu včetně správného nastavení.

Dalším bodem, který by majitelé Multivanu a dalších modelů značky Volkswagen Užitkové vozy neměli podcenit, jsou pneumatiky. Samotné přezutí na kvalitní zimní pneumatiky je v rámci Volkswagen Pneuservisu doplněno komplexními službami, které zahrnují poradenství při výběru nejvhodnější pneumatiky i jejich odbornou montáž včetně vyvážení, dále očištění a uskladnění letních pneumatik ve vhodných podmínkách do další sezony a bezplatnou ekologickou recyklaci opotřebovaných pneumatik. Pocit jistoty umocní tříletá PneuGarance a technologie AirStop, jejíž speciální hmota uvnitř pneumatiky zabrání při mechanickém poškození úniku vzduchu, a umožní tak bezpečně pokračovat v jízdě. K dispozici jsou rovněž Originální kompletní zimní kola Volkswagen včetně vysoce kvalitního příslušenství.

Služby autorizovaných servisů značky Volkswagen Užitkové vozy jsou výhodné nejen pro svou vysokou kvalitu a profesionalitu, ale také z finančního hlediska. S novým klientským programem je spjata zákaznická karta Volkswagen MyCard dostupná v bezplatné verzi Service a v rozšířené placené verzi Service+. Základní varianta umožňuje čerpání 15% slevy při nákupu Originálních dílů Volkswagen, slevy 1500 Kč na přípravu a zajištění STK a řady dalších výhod od servisních i externích partnerů. Service+ k tomu za 1990 Kč ročně přidává nárok na dvě výměny kol včetně volných pneumatik a vyvážení a jednu výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt v příslušném období a 10% slevu na Originální příslušenství Volkswagen včetně kompletních kol.

Majitelé nových a zánovních vozidel značky Volkswagen Užitkové vozy, která ještě neabsolvovala první servisní prohlídku, si mohou předplatit servis až na 5 let dopředu nebo stanovený počet ujetých kilometrů zakoupením Volkswagen Servisního balíčku se zvýhodněním 15 000 Kč (20 000 Kč pro Crafter a 10 000 Kč pro ID. Buzz). Zkrátka nepřijdou ani majitelé starších vozů. Pro ně jsou určeny předplacené Servisní prohlídky, které kryjí náklady na servisní úkony předepsané výrobcem, například výměnu oleje, filtrů a brzdové kapaliny (výjimkou jsou motorové rozvody). Aktuálně je navíc připravena zajímavá akce – při nákupu dvou servisních prohlídek obdrží druhou servisní prohlídku zdarma. Finanční výhoda je evidentní, navíc vůz v autorizovaném servisu dostává tu nejodbornější péči.

Před zimou se vyplatí nahlédnout také do E-shopu Volkswagen. V něm si mohou fanoušci značky Volkswagen Užitkové vozy a jejích modelů pořídit atraktivní produkty z kolekce Volkswagen Lifestyle a potěšit jimi nejen sebe, ale i své blízké na Vánoce. Široký sortiment zahrnuje rovněž Originální příslušenství Volkswagen, které rozšíří využitelnost, praktičnost i funkčnost všech modelů od Caddy přes Multivan a Transporter až po ID. Buzz i v těch nejnáročnějších zimních podmínkách, ať se jedná o výpravy s celou rodinou za zimními sporty do hor, nebo náročné přepravní zakázky.

Zdroj
VW

Přečtěte si také

Back to top button