Motorismus

TOTAL, to nejsou jen oleje a paliva. Nabízí i řadu produktů pečujících o vozidlo

Společnost Total uvádí na český trh novinky určené pro péči a údržbu automobilů. Jedná se o několik nových produktů, které pomohou zajistit nejen čistotu vozu, ale také dokonalý chod motoru.

Čistič ráfků: odmašťovač na vodní bázi pro zářivě čisté disky kol

Vysoce výkonný výrobek pro řidiče automobilů, čistič kol TOTAL Wash Wheel Cleaner snadno odstraňuje z disků kol skvrny, mazivo, lepkavý nahromaděný prach z brzd a obnovuje jejich jas. Zanechává ochranný film, čímž zpomaluje znečištění. Je k použití na všechny typy disků kol a standardních poklic, které jsou v dobrém stavu. Tento výrobek není vhodný pro leštěné a nenalakované hliníkové disky kol ani na poškozené disky.

Rychlolešticí kapalina: parfémovaný voskový emulzní sprej na bázi vody, vytváří vodoodpudivou a antikorozní ochrannou vrstvu

Expresní leštidlo TOTAL Wash Express Polish odstraňuje skvrny a nečistoty z karoserie. Prostředek je v krémové konzistenci a velmi snadno se roztírá. Usnadňuje odstraňování prachu z povrchů a poskytuje dlouhodobý ochranný lesk. Rozetřený vosk má hydrofobní povahu a zanechává antikorozní film. Hodí se na všechny typy povrchů: metalízu nebo vrstvené laky. Čistí lesklé povrchy a vytváří lesk bez oplachování.

Čistič motoru: vytlačuje, rozpouští a odstraňuje usazené nečistoty

Čistič motoru TOTAL Engine Cleaner je dodáván se snadno použitelným rozprašovačem. Používá se k důkladnému čištění vnějších součástí motoru a dalších mechanických součástí, včetně těžko přístupných míst. Jeho aktivní pěna na odolné nečistoty uvolňuje a odstraňuje hluboce usazený olej a mastnotu, aniž by poškodila těsnění motoru, hadice chlazení nebo jiné pryžové součásti.

Multifunčkní kapalina: vhodná pro uvolnění a mazání zadrhávajících a zkorodovaných kovových částí

Multifunkční kapalina TOTAL Multifunction fluid odblokuje zámky, ovládací prvky, pružiny, zdrhovadla, kabely, panty a upevňovací prvky. Promazává kovové části a malé mechanismy a zastavuje praskání těsnění, pedálů a kol. Zanechává antikorozní film a rozptyluje vlhkost na kovových površích a elektrických kontaktech. Rozpouští usazeniny z pryže a dehtu.

Osvěžovač: inspirovaný francouzskými výrobci parfémů

Parfém TOTAL Wash Ambience Perfume Tropical osvěžuje interiéry vozidel, potlačuje nepříjemné pachy a zanechává příjemnou tropickou vůni.

Autošampon: odstraňuje odolné nečistoty i hmyz

Díky svému složení uvolňuje TOTAL Wash Auto Plus Shampoo tvrdou a zaschlou špínu, aniž by došlo ke změnám na laku či barvě. Vytváří stabilní, homogenní a jemně parfémovanou pěnu, kterou lze snadno opláchnout a po zaschnutí lak zůstává beze šmouh. Neobsahuje rozpouštědla.


Benzinová přísada pohonných hmot

Pomocí čisticího účinku benzínové přísady TOTAL dochází k vymývání usazenin ze vstřikovacího systému, čímž je udržován celý systém přívodu paliva čistý (palivová nádrž, spalovací komora, ventily, vstřikovací systém). Pravidelným používáním výrobku se chrání motor před korozí i zvyšováním spotřeby paliva. Čisticí účinek 3 v 1: palivový systém, vstřikovací systém a čištění systému následného zpracování. Plně syntetická formule zachovává výkon motoru.

Dieselová přísada pohonných hmot

Aditivum TOTAL čistí celý systém přívodu paliva a udržuje vstřikovací systém a spalovací komoru v čistotě díky odstranění a minimalizací tvorby usazenin. Při pravidelném používání poskytuje ochranu proti korozi a zlepšuje spalování motorové nafty, čímž pomáhá snižovat spotřebu a emise znečišťujících látek. Čisticí účinek 3 v 1: palivový systém, vstřikovací systém a čištění systému následného zpracování. Plně syntetická formule zachovává výkon motoru.

Back to top button