Námořní a lodní doprava

Magazín Port of Hamburg se nyní představuje online i v tištěné formě v nové podobě

Nový konzept a nová úprava magazínu Port of Hamburg poskytují od letošního prvního čísla mnoho napínavých příběhů z okolí přístavu Hamburk, představují práci lodivodů a odbavování na překladištích a terminálech.

Magazín tentokrát sebou vezme čtenáře na plavbu obří kontejnerovou lodí po Labi ze Severního moře až do hamburského přístavu, na kontejnerový můstek, na práce na remorkéru, do námořního klubu Duckdalben a na další. Vysvětlující grafiky, informační okénka se základními informacemi a fotografie rámují toto nové číslo.
 
Novou podobou magazínu Port of Hamburg nyní nabízí Hafen Hamburg Marketing e.V.  množství zajímavých informací z námořního světa největšího německého univerzálního přístavu. A navíc  –  aktuální hlášení z dopravního a přístavního hospodářství  jsou denně zveřejňována na hafen-hamburg.de a ve zpravodaji PORTnews.
 
Magazín lze získat i v nové digitální formě a je k dispozici v němčině a angličtině v pohodlné knižní verzi online – také na smartphonech a tabletech pod www.hafen-hamburg.de/media/port-hamburg-magazine-1-2015.
 

Přečtěte si také

Back to top button