Různé

Říjen ve znamení „Ducato days“

Říjen ve znamení „Ducato days“. Měsíc říjen je u značky FIAT PROFESSIONAL ve znamení akce „Ducato Days“. V rámci této prodejní akce mají zákazníci možnost pořídit si modely značky FIAT PROFESSIONAL s cenovým zvýhodněním a za velmi atraktivní ceny, včetně 5leté záruky a asistenčních služeb.

V rámci akce „Ducato Days“ je možné také využít možnosti financování s úrokovou sazbou 0 %. Zájemci, kteří by rádi zařadili Ducato do svého vozového parku v nejbližší době, mohou vybírat z široké nabídky skladových vozů.

Ducato je úspěšný model, který se vyrábí nepřetržitě od roku 1981, prodává se ve více než 80 zemích světa. Za 40 let v pozici lídra segmentu prochází model Ducato neustálým vylepšováním, takže i nadále zůstává na vrcholu ve své třídě. Nové Ducato se může pochlubit nákladovým prostorem až 17 m3 a užitečným zatížením až 1,5 tuny se vznětovým motorem. Nové Ducato je vybaveno nejnovější generací vznětových motorů MultiJet EVO, které splňují předpisy Euro 6E a poskytují nejlepší kombinaci výkonnosti a životnosti. K dispozici je 6stupňová manuální převodovka ve spojení se třemi výkonovými stupni (120, 140, 180 k) a nová 8stupňová samočinná převodovka v kombinaci s motory o výkonech 140 a 180 k.

Více informací o “Ducato Days” zjistíte na: https://www.fiatprofessional.com/cz/kampane/ducato-days

Přečtěte si také

Back to top button