Různé

Setkání servisních partnerů Ford

Setkání servisních partnerů Ford. Ford Trucks vyrábí těžká užitková vozidla v podobě tahačů, stavebních nákladních automobilů a distribučních nákladních automobilů s hmotností nad 16 tun, která jsou prověřena již desetiletí.

Ford Trucks prodává svá vozidla ve více než 48 zemích západní, střední a východní Evropy, střední Asie, Blízkého východu a Afriky. Na tuzemském trhu výrobce zastupuje importér, společnost F TRUCKS a.s., která rovněž řídí i síť autorizovaných servisů.

Přečtěte si také

2. října 2023 proběhlo v Benicích u Prahy letošní již druhé setkaná servisních partnerů značky Ford Trucks. Zástupci vedení společnosti F TRUCKS a.s., importéra značky, měli možnost odprezentovat a předat poslání značky Ford Trucks, které definuje společný a dlouhodobý cíl: „Stát vždy při našich zákaznících, spolupracovat s nimi a vytvářet s nimi úzké partnerství. Jsme tu proto, abychom společně našim zákazníkům pomohli nést jejich břímě, ať je jakékoliv.“ 

Při této příležitosti došlo i přivítání dvou nových servisních partnerů a byl tak potvrzen trend kontinuálního růstu v oblasti poprodejních služeb a zkvalitňování sítě autorizovaných servisů tak, aby měli uživatelé nákladních vozidel Ford Trucks na svých cestách zajištěn odpovídající komfort a kvalitu. V průběhu setkání se partneři značky Ford Trucks měli možnost seznámit se s posledními novinkami nejen z oblasti techniky a servisování, ale i produktových novinek, například v podobě modelu s nulovými emisemi (ZEV). 

Zdroj
Ford Trucks

Přečtěte si také

Back to top button