Různé

Setkejte se s dopravními experty 

Setkejte se s dopravními experty. Jaké jsou trendy a výhledy v intermodální a železniční dopravě ve střední Evropě? To je hlavní otázka, kterou si kladou odborníci z Polska, České republiky a Slovenska, kteří se setkají na MEZINÁRODNÍM ŽELEZNIČNÍM A INTERMODÁLNÍM KONGRESU.

Tato  významná akce se bude konat od 6. – 8. března 2024 již po třinácté a letos se uskuteční v hotelu Crystal Mountain v polské Wisłe. Účastníci dostanou možnost nejen vyslechnout zajímavé přednášky a debaty, ale také navázat nové mezinárodní kontakty a uskutečnit obchodní jednání s kolegy z oboru. Kongres bude skvělou příležitostí pro všechny, kteří se zajímají o intermodální a železniční dopravu ve střední Evropě.

Diskusní workshopy navíc umožní hostům přímou komunikaci s odborníky, kde bude šance si v malých skupinách vyměňovat názory a zkušenosti. Na účastníky čekají setkání s experty z oblasti financování EU, cel, práva a daní, nebo diskuse o železnicích ve Slezsku a Podbeskydí.

Pokud hledáte jedno místo, kde se můžete setkat se zástupci železnice, logistiky a intermodálního průmyslu, přijeďte v termínu od 6. – 8. března 2024 do Wisły do hotelu Crystal Mountain.

Budeme se těšit i na vás!

Podrobnosti o aktuálním programu naleznete zde: https://www.systemykolejowe.pl/cs/program-2024/

Zaregistrujte se, čas se krátí: https://www.systemykolejowe.pl/cs/prihlaseni/

Přečtěte si také

Back to top button