Silniční doprava

MAN Truck Champion

MAN Truck Champion. Přijel, potěšil a vyhrál: Vítězem soutěže MAN Truck Champions Europe 2023 se stal Paweł Pabich s tahačem MAN TGX „White Lion“. Slavnostní předání cen proběhlo 7. července v Mnichově v rámci festivalu MAN Trucknology 2023.

MAN Truck Champion

Do soutěže o nejkrásnější nákladní automobil MAN na evropských silnicích, kterou pořádala společnost MAN Truck & Bus, se přihlásilo přibližně 200 podnikatelů a řidičů z 18 zemí. Vítězi z Polska a dalším čtyřem finalistům z Německa, Itálie, Turecka a Velké Británie předal ceny Friedrich Baumann, člen představenstva pro prodej a zákaznická řešení společnosti MAN Truck & Bus. „Vítězové nejsou jen výjimečně krásná nákladní vozidla. Skutečnými šampiony jsou především řidiči, kteří dnem i nocí zajišťují, aby se výrobky a zboží každý den dostaly tam, kde je potřebujeme. To dnes oslavujeme nejen soutěží MAN Truck Champion 2023, ale také v rámci MAN Trucknology Festivalu,“ řekl při slavnostním ceremoniálu Friedrich Baumann.

Přečtěte si také

Soutěž „MAN Truck Champions 2023“ vyhlásila společnost MAN Truck & Bus na začátku května. O titul nejkrásnějšího nákladního vozidla MAN v Evropě se mohli ucházet majitelé a řidiči nákladních vozidel MAN s celkovou hmotností nad 18 tun, která mají vlastní originální optický tuning nebo individuální úpravy exteriéru či interiéru.

Na výzvu k účasti reagovalo 260 účastníků z 18 evropských zemí, kteří zaslali fotografie a popisy svých vozidel. Jednalo se o skutečně impozantní množství krásných nákladních vozidel, od umělecky hodnotných airbrushů na bocích kabiny až po MAN TGX 18.640 se zlatým lakováním.

Veřejnost mohla pro své favority hlasovat od 31. května do 11. června na sociálních sítích Facebook a Instagram a také na kanálech a webových stránkách „Trucker’s World by MAN“. Po vyhodnocení výsledků byla vyhlášena nejkrásnější vozidla v jednotlivých zemích. Následovala volba pěti nejúspěšnějších kandidátů, včetně vítěze na evropské úrovni. Pořadí vzešlo z veřejného hlasování, které probíhalo na stejných kanálech od 15. do 25. června. Ocenění Nejkrásnější MAN v Evropě získal Polák Paweł Pabich, který je na svůj celobílý MAN TGX očividně hrdý. „Prvky interiéru jsem navrhl sám a byly vyrobeny na míru. Krásná sněhově bílá barva, osvětlení a všechny inovativní doplňky, které jsou vidět už z dálky, dělají můj vůz jedinečným a originálním,“ řekl o svém „Bílém lvu“ šťastný vítěz.

Zdroj
MAN Truck & Bus

Přečtěte si také

Back to top button