Silniční doprava

Nové tahače S-WAY pro tým Formule 1

Tým Formule 1 Alfa Romeo Racing ORLEN si převzal pět nových tahačů IVECO S-WAY. Italský výrobce nákladních a užitkových vozidel je partnerem týmu od roku 2019. Pět nových vozů S-WAY částečně obmění logistickou flotilu závodního týmu, která zahrnuje i 7 vozidel IVECO Stralis a van IVECO Daily.

Tahače S-WAY budou zajišťovat bezpečnou a efektivní přepravu týmového vybavení na všechny akce seriálu Formule 1 během celé sezóny. Pro tým Alfa Romeo Racing ORLEN byly při výběru partnera, který pro jeho potřeby zajistí nákladní vozidla, důležité léty ověřené zkušenosti z provozu v extrémních podmínkách, úspora paliva a nízké celkové náklady na vlastnictví.

Přečtěte si také

„Jsme hrdí na naše partnerství s Alfa Romeo Racing ORLEN a na to, že potvrdili svou důvěru v naše vozidla touto novou objednávkou tahačů S-WAY. Sdílíme stejné hodnoty, ambice a vášně: se silným týmovým duchem děláme maximum pro to, abychom byli excelentní, neustále posouvaly hranice výkonu. Naší vášní je sport a pohání nás stejný cíl: vítězství. IVECO má bohatou tradici v motorsportu, proto je připraveno přepravovat i monoposty Alfa Romeo Racing ORLEN týmu na závodní dráhy. Těšíme se na novou sezónu a přejeme týmu Alfa Romeo Racing ORLEN mnoho úspěchů,“ řekl na margo předání nových vozidel prezident značky IVECO, Thomas Hils.

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
Tisková zpráva

Přečtěte si také

Back to top button