Silniční doprava

Potřebujete ihned nákladní vůz s nástavbou? DAF Truck připravil program „Ready to Go“ – vybrané speciály skladem.

Zbrusu nový domíchávač, sklápěč, plachtový návěs a další vozidla s podvozkem dostupná a okamžitě připravená na provoz? Pokud dopravci okamžitě potřebují vozidla s určitou nástavbou, mohou se spolehnout na program Ready to Go společnosti DAF, ve kterém najdou nejlepší sortiment oblíbených plně vybavených vozidel.

Úspěch firem založených na sezonní poptávce spočívá ve schopnosti rychle se přizpůsobovat potřebám trhu. Proto je často důležité dokázat rozšířit vozový park co nejrychleji.

Nástavby od předních výrobců

Společnost DAF vytvořila dostatečnou zásobu užitkových vozidel okamžitě připravených na provoz, mezi něž patří nejoblíbenější vozidla s podvozkem, jako jsou domíchávače, sklápěče a plachtové návěsy. V zemích, kde již program Ready to Go funguje, lze na internetových stránkách DAF Trucks příslušné země pocházet všechna vozidla dostupná v Evropě pomocí intuitivního vyhledávání. Objednávku může zprostředkovat místní servisní dealer, nezávisle na tom, v které části Evropy se vozidlo nachází. Po kontrole specifikací objednávky se přechází k rychlému dodání. Všechna plně vybavená vozidla s podvozkem okamžitě připravená na provoz jsou vybavena nástavbami od předních výrobců, vhodnými pro různé účely.

Program umožňuje rychle získání nového vozu s nástavbou (FOTO: DAF Trucks)

Připraveno je téměř 100 vozidel

V rámci programu Ready to Go společnosti DAF už má téměř „nastartováno“ přibližně 100 vozidel připravených na provoz. Toto číslo nadále poroste, jakmile se program rozšíří do celé Evropy. Od této chvíle je nový program Ready to Go dostupný v Německu, Itálii, Nizozemsku, Belgii, Francii, Polsku, České republice (odkaz zde) a na Slovensku. V průběhu tohoto roku se přidají i další země v Evropě.

Náhled české verze (FOTO: DAF Trucks)

Přečtěte si také

Back to top button