Silniční doprava

První Volvo FH nové generace v Česku míří do společnosti Miloslav Holoubek

První objednaný tahač Volvo FH nové generace již dorazil do Čech. Hrdým majitelem je společnost Miloslav Holoubek, který si ho na začátku června převzal v prostorách Volvo Group Truck Centra v Popůvkách. Další vozy postupně následují.

Dopravní společnost Miloslava Holoubka byla založena v roce 2004. S nulovými zkušenostmi a za poslední peníze zakoupeným ojetým tahačem a návěsem od kamaráda to celé začalo. „Byl to tenkrát velký risk, ale věřil jsem, že to má smyl, s narůstajícím průmyslem a poptávkou a kvůli malému klukovi co mi stále pomáhal. Dnes vidím, že se toho zhostil velmi dobře a dopravu dodnes děláme společně,” říká majitel společnosti pan Miloslav Holoubek.

Přečtěte si také

Vozidla do flotily pořizují výborně vybavené, jelikož si uvědomují, že je to jeden z aspektů spokojenosti řidiče. Celkem zaměstnávají 35 řidičů. Firma zůstává u kombinované dopravy. Zavážejí průmysl JUST IN TIME a plechy s muldovými návěsy, ADR přepravu a potraviny v cisternách a chladící skříně”.

„Vize naší společnosti je poskytovat profesionální služby našim zákazníkům a být spolehlivým obchodním partnerem. Proto děláme maximum, abychom této vize dosáhli a k tomu nám pomáhají vozidla Volvo,“ doplňuje majitel společnosti Miloslav Holoubek.

Miloslav Holoubek (vlevo) a řidič, který vozidlo dostal (FOTO: Volvo)

Společnost Miloslav Holoubek má ve svém vozovém parku 22 nákladních vozidel značky Volvo. Věříme, že i nový přírůstek ji bude výborně reprezentovat a najedou s ním hodně bezpečných kilometrů.

Přečtěte si také

Back to top button