Motorismus

Česko už má svého šampiona a finalistu do mezinárodního klání

Mezinárodnímu finále soutěže Drivers’ Fuel Challenge 2012 předcházel dramatický souboj.

V národním finále, které se konalo v sobotu 6. října v Olomouckém Volvo Truck Centru, dosáhli stejné spotřeby i stejného času Martin Richtr a David Krejčíř a museli absolvovat rozstřel, ve kterém nakonec zvítězil Martin Richtr z firmy Omniport.
 
Soutěž Drivers‘ Fuel Challenge vzbudila velkou pozornost a nadšení. Kvalifikačních kol se zúčastnilo více než 320 řidičů, ze kterých postoupilo 21 semifinalistů do podzimních kol. Ze semifinále v Čechách a semifinále na Moravě postoupilo
6 řidičů. Těchto 6 nejlepších soupeřilo v celorepublikovém finále 6. října na Volvo Truck Centru v Olomouci. Průběh soutěže měl dramatické vyvrcholení. Martin Richtr a David Krejčíř dosáhli shodné spotřeby a stejného času jízdy. Následoval tudíž rozstřel, ve kterém nakonec zvítězil Martin Richtr z firmy Omniport.
 
Již tuto sobotu, 13. října se Martin Richtr utká s dalšími šampiony z Regionu střední a východní Evropy a pokusí se o hlavní cenu - osobní automobil Volvo C30. Zároveň s tím bude mít majitel společnosti Omniport, který byl pozván, aby doprovodil svého favorita, možnost získat voucher od společnosti Volvo Trucks v hodnotě 10 000 EUR. A není to jenom o cenách – vítězi náleží obrovská prestiž. Prokáže nejen, že umí dopravit náklad včas, ale především za nejnižší náklady.
Držme palce našemu českému šampionovi!
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button