Zprávy

Česká podnikatelská pojišťovna slaví 20 let

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group slaví 20 let svého působení na českém trhu.

Od založení společnosti v roce 1995 prošla obrovským rozvojem a dnes patří mezi deset největších a nejúspěšnějších pojišťoven v České republice.
 
„ČPP za dvacet let své existence ušla velký kus cesty. Dnes je to stabilní a silná instituce, třetí největší hráč na trhu s povinným ručením. Pojišťovna má důvěru klientů, lidé od nás neodcházejí, úspěch v autech nám pomohl prosadit se také v ostatních segmentech. V loňském roce jsme předepsali pojistné v objemu téměř 8 miliard korun a stali se nejrychleji rostoucí pojišťovnou z první desítky,“ uvedl k výročí pojišťovny její generální ředitel Jaroslav Besperát.   ČPP je univerzální pojišťovnou s komplexní nabídkou pojistných produktů a služeb.
 
Pravidelnými inovacemi se snaží co nejlépe vyhovět měnícím se požadavkům klientů a umožnit sestavení pojištění na míru zákazníkovi. Aktuálně společnost pečuje o více než 900 tisíc klientů a spravuje více než 1,5 milionu pojistných smluv. Firma disponuje skvělými odborníky, má velmi dobrou image a svým výkonem trvale přispívá k úspěchu Vienna Insurance Group v České republice.  
 
„Za posledních osm let máme nejstabilnější průměrný růst mezi pojišťovnami a rosteme více než dvojnásobně v porovnání s celým trhem. Každý rok rosteme a já doufám, že tomu bude minimálně dalších dvacet let a víc,“ vyjádřil přesvědčení Jaroslav Besperát. „Při budování firmy odvedla spousta skvělých, pracovitých a schopných lidí veliké množství práce. Máme mezi námi stále několik kolegů, kteří jsou s pojišťovnou od jejich počátků. Rád bych touto cestou nejen jim, ale také všem našim partnerům a klientům, poděkoval za to, jaký neuvěřitelný příběh se nám podařilo za těch uplynulých dvacet let napsat,“ uzavřel Besperát.  
 
Dvacet let je velká událost, ke které ČPP připravila několik akcí v průběhu celého roku. Jednou z největších akcí k 20. výročí pojišťovny je dnešní večerní koncert Michala Davida v pražské O2 areně, kterého je ČPP generálním partnerem.

Přečtěte si také

Back to top button