Zprávy

CTP dokončila koupi Parku West Industrial v Bukurešti

Mezinárodní investor a developerská společnost CTP úspěšně dokončila koupi business parku „Bucharest West Industrial Park” na okraji Bukurešti od společnosti Portland Trust.

Uzavřením tohoto obchodu se CTP stává největším průmyslovým developerem na rumunském trhu.
 
Park, přejmenovaný na CTPark Bucharest, nabízí prostory k pronájmu o celkové výměře 130 000 m² a dalších 11 hektarů pro výstavbu. CTPark Bucharest má řadu stávajících nájemců včetně společností DSV, Iron Mountain, Tibbett Logistics, Equest Logistics a Welde Romania.
 
„Akvizice business parku A1 přejmenovaného na CTPark Bucharest je poslední z řady obchodů, které CTP v roce 2015 v Rumunsku uskutečnila. Tato poslední akvizice je největší a to znamená, že nyní jsme průmyslovým developerem číslo jedna na rumunském trhu. Rumunský tým společnosti CTP pracoval velmi tvrdě, abychom se do této pozice dostali, a ohledně dalšího růstu portfolia společnosti v Rumunsku máme vysoké ambice,“ říká Remon Vos, CTP CEO.
 
„CTP pokračuje v rozšiřování svých aktivit v Rumunsku prostřednictvím obou akvizic a spoluprací se stávajícími klienty. Síla portfolia společnosti CTP se odráží v důvěře projevované našimi stávajícími klienty, kteří se s námi do Rumunska stěhují. V poslední době jsme podepsali dohodu o pronájmu se společností Quehenberger Logistics na prostory o výměře 19 000 m² v CTPark Bucharest West, což značí, že poptávka po průmyslových prostorách je v Rumunsku vysoká,“ říká Laurentiu-Catalin Hanu, CTP Business Development Romania.
 
Portfolio komerčních nemovitostí třídy A společnosti CTP nabízí prostory k pronájmu o výměře zhruba 3 mil. m2 a podnik je aktuálně odhodlán tento objem do konce roku 2018 navýšit na 5 mil. m2.
 
O společnosti CTP
CTP je mezinárodní developer poskytující komplexní služby, který se specializuje na realizaci a správu špičkových personalizovaných business parků. Klienty CTP jsou místní i světové společnosti, které otevírají nové či modernizují stávající strategické investice ve střední Evropě. CTP je vlastníkem CTPark Network, největšího integrovaného systému prémiových business parků ve střední Evropě, který nabízí přibližně 3 mil. m2 prostor třídy A v 50 lokalitách.

Přečtěte si také

Back to top button