Zprávy

Iveco Stralis bude účinkovat v připravovaném akčním dobrodružství z dílny Warner Bros

Iveco Stralis Hi-Way, “Mezinárodní nákladní vůz roku 2013”, bude účinkovat ve velmi očekávaném filmu, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, který bude k vidění v kinech od 25. března 2016.

Začlenění užitkového vozidla těžké řady Iveco je součástí jedinečné kobrandované spolupráce mezi sesterskou společností CNH Industrial – Fiat Chrysler Automobiles (FCA US LLC) a Warner Bros. Pictures.
 
CNH Industrial navázala spolupráci se svou sesterskou společností Fiat Chrysler Automobiles North America (FCA US LLC) a v rámci této spolupráce poskytla vozidla pro režiséra Zacka Snydera a jeho film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Světová premiéra tohoto filmu od Warner Bros. Pictures, kde se v hlavních rolích objeví Ben Affleck a Henry Cavill, je očekávána na 25. března 2016.
 
Unikátní spojenectví mezi FCA US LLC a Warner Bros. Pictures pro tento film zahrnuje i začlenění užitkových vozidel značky Iveco společnosti CNH Industrial. Vozidlo těžké řady Iveco Stralis Hi-Way zde slaví svůj filmový debut ve vysokorychlostní honičce po boku ikonického Batmobilu.
 
Protože bylo velké množství akčních scén z filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti natáčeno ve vlastních prostorech FCA v Detroitu, bylo zařazení produktů organické s vizí filmových tvůrců a široké portfolio značek a produktů FCA a CNH Industrial obsadilo téměř každou nominaci na vozidlo použité v tomto filmu. Kromě užitkového vozidla těžké řady Iveco Stralis se do filmového fleetu zařadila i vozidla značky Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo a Maserati.
 
 

Přečtěte si také

Back to top button