Letecká doprava

Eurowings nyní mluví i česky

Největší německé dovolenkové aerolinie spouští české webové stránky právě včas před zahájením provozu své nové základny v Praze.

Právě včas před otevřením své nové základny v Praze vítá Eurowings své zákazníky nyní také v češtině: čeští cestující si nyní mohou rezervovat lety ve svém rodném jazyce na eurowings.com/cz.html, využít lákavé nabídky v Eurowings kalendáři výhodných letů nebo se inspirovat k návštěvě nových destinací aktuálním letovým řádem – to vše pohodlně v češtině.

Krátce po spuštění rezervací prodala německá prázdninová letecká společnost v České republice již několik tisíc letenek, a to jak prostřednictvím jednotlivých sedadel koncovým zákazníkům, tak místních cestovních kanceláří. Eurowings otevře novou základnu v české metropoli na konci října 2021 a pro začátek odtud nabídne 14 nových přímých spojení do dovolenkových, ale také obchodních destinací.

Nové webové stránky v češtině opět podtrhují „lokální nádech“ letecké společnosti v Praze. Do léta 2022 Eurowings umístí v české metropoli tři letadla a najme místní posádky. Pracovní místa inzerovaná pro novou základnu se na pražském trhu práce setkala s velkým zájmem, v posledních týdnech bylo přijato více než 6 000 žádostí. Dceřiná společnost Lufthansy, která se specializuje na nízkonákladové evropské přímé lety, zahájila koncem léta na své jedenácté bázi nábor nových pracovníků, aby zaplnila přibližně 100 pozic v kokpitových a kabinových posádkách.

Společnost se sídlem v Kolíně/Bonnu spojuje DNA Lufthansy s konceptem kvality za odpovídající cenu a poskytováním inovativních zákaznických služeb. Mezi ně patří špičkové bezpečnostní a hygienické standardy, nebo také možnost rezervace volných prostředních sedadel v zadních řadách letadel za pouhých deset eur – ať už z důvodu pohodlí nebo hygieny. Tato služba se již po krátké době prodala více než 50 000krát a stala se bestsellerem na letech společnosti Eurowings.

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
TZ
Back to top button