Zprávy

Linde MH spustila registraci závodníků na Ještěrka Cup

Linde Material Handling (Linde MH) zahájila registraci řidičů vysokozdvižných vozíků do unikátního závodu Ještěrka Cup.

Do napínavého zápolení, které se koná 5. září 2015, se může přihlásit každý řidič s platným oprávněním pro jízdu s vysokozdvižným vozíkem.
 
Ještěrka Cup pořádá Linde MH, přední evropský dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, již osmým rokem. Je to závod profesionálních řidičů vysokozdvižných vozíků – tzv. „ještěrek“ –, ve kterém každý rok změří své síly borci z celé České republiky. Závodní dráhy testují jejich zručnost při práci s elektrickým čelním vozíkem a s retrakem hned v několika disciplínách a je to skutečně unikátní podívaná pro širokou veřejnost.
 
Viděli jste někdy vysokozdvižný vozík, jak hází míč do basketbalového koše?  Nebo zavírání krabičky od sirek pneumatikou vozíku? I takové kousky řidiči ještěrek hravě zvládnou a pro letošní rok chystají pořadatelé podobné lahůdky. Doprovodný program Ještěrka Cupu, který je pro všechny návštěvníky a fanoušky zdarma, poběží celý den a připravil zábavu pro celou rodinu.
 
Registrace do závodu Ještěrka Cup 2015 je přístupná na stránkách společnosti Linde MH: http://www.linde-mh.cz/jesterka-cup-2015
 
Linde Ještěrka Cup 2015 se koná v sobotu 5. září 2015 od 9:00 do 17.00 hod. na Letenské pláni naproti stadionu Sparty v Praze. Akce je pro všechny návštěvníky zdarma. 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button