Motorismus

AKTUÁLNĚ: Busworld 2021 v Bruselu byl zrušen

Největší autobusová výstava v Evropě, která se měla uskutečnit v říjnu, byla bohužel zrušena. Důvodem je samozřejmě COVID a nejistota ohledně pandemické situace a účasti lidí.

Organizátoři výstavy se v předstihu rozhodli zrušit 50. ročník výstavy Busworld, který se měl konat letos v říjnu v Bruselu. „Udělali jsme všechno, co bylo v našich silách, realitu však nelze změnit. A realita v tuto chvíli je taková, že Busworld nedokáže zaručit vystavovatelům dostatek návštěvníků,“ uvádí se v tiskové zprávě. A jak dodali, když jsou spokojení zákazníci a návštěvníci, je spokojeni i Busworld.

Přečtěte si také

Přestože z čistě praktického hlediska by se dala výstava uskutečnit, bez lidí to prostě nemá smysl. Rozhodnutí o zrušení bylo učiněno s plnou podporou všech hlavních vystavovatelů. Respektovali ho, souhlasili s ním a všichni ujistili, že se zúčastní dalšího ročníku, který je naplánovaný na 7. až 12 října 2023.

Organizátoři ale nevyloučili, že by se v říjnu mohla uskutečnit nějaká menší alternativní výstavy. Sledujete proto stránky Buswolrd.

Back to top button