Motorismus

Česko už má svého šampiona a finalistu do mezinárodního klání

Mezinárodnímu finále soutěže Drivers’ Fuel Challenge 2012 předcházel dramatický souboj.

V národním finále, které se konalo v sobotu 6. října v Olomouckém Volvo Truck Centru, dosáhli stejné spotřeby i stejného času Martin Richtr a David Krejčíř a museli absolvovat rozstřel, ve kterém nakonec zvítězil Martin Richtr z firmy Omniport.
 
Soutěž Drivers‘ Fuel Challenge vzbudila velkou pozornost a nadšení. Kvalifikačních kol se zúčastnilo více než 320 řidičů, ze kterých postoupilo 21 semifinalistů do podzimních kol. Ze semifinále v Čechách a semifinále na Moravě postoupilo
6 řidičů. Těchto 6 nejlepších soupeřilo v celorepublikovém finále 6. října na Volvo Truck Centru v Olomouci. Průběh soutěže měl dramatické vyvrcholení. Martin Richtr a David Krejčíř dosáhli shodné spotřeby a stejného času jízdy. Následoval tudíž rozstřel, ve kterém nakonec zvítězil Martin Richtr z firmy Omniport.
 
Již tuto sobotu, 13. října se Martin Richtr utká s dalšími šampiony z Regionu střední a východní Evropy a pokusí se o hlavní cenu - osobní automobil Volvo C30. Zároveň s tím bude mít majitel společnosti Omniport, který byl pozván, aby doprovodil svého favorita, možnost získat voucher od společnosti Volvo Trucks v hodnotě 10 000 EUR. A není to jenom o cenách – vítězi náleží obrovská prestiž. Prokáže nejen, že umí dopravit náklad včas, ale především za nejnižší náklady.
Držme palce našemu českému šampionovi!
 

Přečtěte si také

Back to top button