Motorismus

Neopakovatelné ceny u Opelu

Neopakovatelné ceny u Opelu. Mezi znalci automobilového trhu bývá začátek hlavní motoristické sezony už tradičně spojený s legendární kampaní automobilky Opel, totiž akcí Opel 24 hodin.

Jde o prodejní kampaň, kdy mají zájemci jedinečnou šanci pořídit si jakýkoli nový vůz z širokého modelového portfolia německé automobilky Opel za opravdu neopakovatelně zvýhodněné ceny. 

Přečtěte si také

Neopakovatelné ceny u Opelu

Letošní akce Opel 24 hodin přináší nejenom mimořádně výhodné ceny, ale také mnoho dalších benefitů, jako je prodloužená 5-letá záruka a služba Opel asistence na 5 let zdarma nebo vybrané originální příslušenství Opel se slevou až 40 procent. 

Letošní „čtyřiadvacetihodinovka“ Opel 24 hodin startuje v pátek 19. 5. 2023 a zákazníci si budou vybrat ze široké nabídky cenově zvýhodněných skladových vozů, kterou jsou okamžitě k dispozici. 

Akce není omezena ničím jiným než časem a počtem vozů v nabídce. Do kampaně Opel 24 hodin je zařazeno téměř 1100 skladových vozů… což je vysoké číslo, ale ani tak by zájemci neměli příliš váhat! Vybrat si mohou prakticky jakýkoli vůz značky Opel – od malé Corsy přes skvělou Astru (německé „Auto roku“) a dvojici kompaktních SUV Crossland/Mokka až po suverénní SUV Grandland (vrcholem zvýhodněné nabídky je nedávno představená špičková verze Grandland GSe o výkonu 300 k s pohonem všech kol). Ve zvýhodněné nabídce nechybějí ani užitkové vozy Combo/Movano.

Veškeré detaily časově omezené nabídky zvýhodněných vozů akce Opel 24 hodin lze najít na stránkách www.opel24hodin.cz, kde si zájemci mohou už v předstihu a z klidu domova prohlédnout nejenom nabídku vozů a jejich akční ceny, ale dokonce si preferovaný model rezervovat.

Zdroj
Opel

Přečtěte si také

Back to top button