Zprávy

P3 zahajuje novou spekulativní výstavbu v parku P3 Prague Horní Počernice

Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových nemovitostí s celoevropskou působností, zahájila výstavbu tří nových skladových budov v parku P3 Prague Horní Počernice.

Haly o celkové výměře téměř 31 000 m2 jsou stavěny spekulativně a reflektují tak vysokou poptávku po prostorách v tomto oblíbeném průmyslovém areálu. Projekt představuje vůbec první novou výstavbu v hornopočernickém parku od října 2014, kdy jej společnost P3 získala.
 
Největší z nových budov nabídne prostory o rozloze 19 673 m2, zbylé dvě pak 5 729 m2 a 5 520 m2. Všechny tři objekty budou dobře viditelné z rychlostní silnice R10 a budou splňovat nejvyšší standardy kvality. Dokončení hal, jejichž výstavbu zajišťuje společnost STRABAG, je naplánováno na červen 2016.
 
Tomáš Míček, ředitel společnosti P3 pro Českou republiku, v této souvislosti uvedl: „P3 Prague Horní Počernice je vlajkovou lodí našeho celoevropského portfolia o celkovém rozsahu 3 miliony m2. Areál patří k největším v České republice a v současné době nabízí více než 333 000 m2 ve 28 samostatných budovách. Tento prémiový park je přímo napojen na hlavní silniční tah a zájem o jeho využití tak projevuje řada různých typů firem včetně logistických providerů s přeshraniční působností.“
 
Park P3 Prague Horní Počernice se nachází pouze 15 minut od centra Prahy, v blízkosti exitu 3 rychlostní silnice R10, která vede z Prahy přes Mladou Boleslav do Německa. Centrum Černý Most, jedno z největších nákupních středisek v České republice, je odsud vzdáleno 1,5 km. Areál je snadno dostupný hromadnou dopravou, v rámci parku funguje pravidelná autobusová linka a necelý kilometr odsud je také železniční stanice.
 
Po dokončení tří nových budov bude park disponovat dalšími pozemky k výstavbě na míru (tzv. BTS – Build-To-Suit) 45 000 m2 průmyslových ploch.

Přečtěte si také

Back to top button