Zprávy

Renault Trucks předal 60. model T společnosti JP SPEDITION & TRANSPORT

Společnost JP SPEDITION & TRANSPORT si převzala 60. model Renault Trucks T.

Klíče od dvou tahačů Renault Trucks T 520 v provedení 4×2 a 4×2 X-LOW, které završily šestou desítku vozidel Renault Trucks T ve flotile této dynamicky rostoucí české společnosti, předal jejímu majiteli Janu Pavlíčkovi obchodní ředitel Renault Trucks ČR Štefan Krajči.
 
V roce 2014 zahájila společnost JP SPEDITION & TRANSPORT spolupráci se značkou Renault Trucks pořízením prvních modelů Renault Trucks T 460. Vozidla se ve službách dynamicky rostoucího českého dopravce osvědčila natolik, že svůj vozový park pravidelně rozšiřuje o další dálkové modely francouzského výrobce. V uplynulých dnech tak došlo k předání dvou modelů T 520 v provedení tahač 4×2 a 4×2 X-LOW, které završily šestou desítku vozidel Renault Trucks T, které JP SPEDITION & TRANSPORT provozuje na tuzemských a mezinárodních trasách. V průběhu letošního roku pak český dopravce plánuje další pořízení modelů Renault Trucks T.
 
Předané tahače Renault Trucks T v konfiguraci 4×2 a 4×2 X-LOW disponují motorem DTI 13 o výkonu 520 k, kabinou High Sleeper Cab a sadou FUEL ECO. Pro optimální plánování údržby a nákladů jsou pak tahače opatřeny servisní smlouvou o údržbě a opravách Start & Drive. Poprodejní služby flotily JP SPEDITION & TRANSPORT zajišťuje servis Volvo Group v Loděnici.  
 
„Výběr vozidla odráží závazky, které máme vůči našim dodavatelům z hlediska kvality poskytovaných služeb a řidičům z hlediska bezpečnosti a pohodlí. Proto naše volba padla na model T 520 HSC, který se u nás již dříve osvědčil a tyto závazky bezezbytku plní. Při pořizování nových vozidel kladu důraz nejen na samotné vozidlo, ale především na služby a servis. Značka Renault Trucks mi spolu se svým týmem v loděnickém servisu poskytuje naprosto spolehlivé, flexibilní a maximálně profesionální služby, což je pro mě, jako dopravce klíčové.Řekl Jan Pavlíček, jednatel JP TRANSPORT & SPEDITION.
 
JP SPEDITION & TRANSPORT, s.r.o.
Společnost vznikla v roce 2004 a po celou dobu své existence je jejím krédem spolehlivost, serióznost a individuální přístup k zákazníkovi. K dnešnímu dni flotila více jak 110 vozidel zajišťuje nákladní dopravu po Evropské Unii včetně České republiky. Stěžejními destinacemi jsou:  Francie, Holandsko, Anglie, Německo, Belgie, Lucembursko, Dánsko nebo Švédsko. Nové modely Renault Trucks  T 520 uzavírají šestou desítku vozidel francouzského výrobce ve vozovém parku JP SPEDITION & TRANSPORT.

Přečtěte si také

Back to top button