Různé

Jinín rozezvučely Mercedesy

Jinín rozezvučely Mercedesy. Firma Milan Král, autorizovaný prodejce a opravce vozidel Mercedes-Benz, uspořádala začátkem června zábavný den s vozy Mercedes-Benz a Fuso se zaměřením na komunální techniku.

Akce, která se odehrála v prostorách motokrosové trati v Jiníně, nabídla hostům netradiční momenty a výjimečnou příležitost spatřit nejrůznější modely této ikonické automobilové značky pohromadě.

Jinín rozezvučely Mercedesy

Firma Milan Král dlouhodobě poskytuje prvotřídní služby a zážitky svým zákazníkům. Pozvánku na tuto akci obdrželi nejen ti stávající, ale firma se zároveň zaměřila na pozvání nových zákazníků využívajících komunální techniku. Den s vozy Mercedes-Benz byl jednou z jejich iniciativ, kterou chtěli zástupci z Milan Král nejen oslavit věrnost svých zákazníků, ale také jim představit širokou škálu možností, kterou tato značka přináší. V neposlední řadě šlo i o rozšíření zákaznického portfolia. 

Během dvoudenní akce si mohli hosté prohlédnout i vyzkoušet nejrůznější modely osobních, užitkových i nákladních vozů Mercedes-Benz a Fuso včetně doprovodného programu pro rodiny s dětmi. Všichni si tak mohli vychutnat chvíle plné radosti a současně se blíže seznámit s modely Mercedes-Benz v různých modifikacích. O občerstvení, kvalitní zábavu i pohodlí se postarali lokální partneři firmy Milan Král.

S myšlenkou akce a následnou realizací přišel ve firmě Milan Král Miloš Mládek, vedoucí prodeje užitkových vozů: „Jsme rádi, že se nám pilotní ročník akce podařil. Šlo o skvělou příležitost představit možnosti a inovaci vozů Mercedes-Benz přímo v terénu a zároveň se setkat se zákazníky jinde než na prodejně. Děkujeme všem, kteří se k akci připojili, a těšíme se na další společné události.“

Zdroj
Mercedes-Benz Trucks

Přečtěte si také

Back to top button