Různé

Nová pneumatika Trelleborg XP900

Nová pneumatika Trelleborg XP900. Trelleborg uvádí na trh novou plnopryžovou pneumatiku XP900 navrženou pro náročné aplikace s vysokou intenzitou provozu.

Tato nová pneumatika je ideální pro plný dvousměrný provoz, nabízí výjimečný výkon, komfort, stabilitu, podporuje snadné zatáčení vozíku a velmi dobře odolává delším přejezdům. Je vhodná do všech provozů s vysokým nasazením vysokozdvižných vozíků.

Přečtěte si také

Nová pneumatika Trelleborg XP900

Jako novinka v řadě XP garantuje pneumatika XP900 dlouhou životnost a nabízí výjimečnou stabilitu při manipulaci s těžkým nákladem i při vícesměnném provozu. Je navržena pro stabilní výkon při manipulaci zboží ve skladech, ve výrobních procesech a při všech ostatních pozemních aplikacích manipulace s materiálem. 

V porovnání s konkurencí nabízí o 14 % vyšší životnost. XP900 velmi dobře odvádí teplo, což je zvláště důležité ve vícesměnném provozu. Použitá směs navíc zaručuje vysokou životnost pneumatiky a nízký valivý odpor a díky tomu snižuje spotřebu pohonných hmot nebo šetří baterii vozíku. Široký běhoun pneumatiky zaručuje snadné zatáčení a vysokou stabilitu při manipulaci s těžkým břemenem a při stohování.

“Nová pneu XP900 doplňuje řadu plnopryžových pneumatik XP, které jsou určené pro všechny druhy provozních podmínek. Tato řada zahrnuje XP1000 určenou pro maximální nasazení (non-stop provoz), XP900 pro náročné aplikace (dvousměnný provoz), XP800 pro středně náročné aplikace (jednosměnný provoz) a XP700 pro nenáročné aplikace. Pneu XP900 byla navržena tak, aby podávala maximální výkon, snižovala dopad na životní prostředí a šetřila provozní náklady. Přinášet nová, pokroková a ekologická řešení je závazek společnosti Trelleborg,“ říká Chiara Cianci, Product Marketing Manager Material Handling, Trelleborg Wheel Systems.

Pneumatika je dostupná ve dvou směsích, víceúčelové a nešpinící, a poskytuje nadstandardní výkon při vnitřním i venkovním použití.

Zdroj
Trelleborg

Přečtěte si také

Back to top button