Různé

Raiffeisen – Leasing podporuje neslyšící, diáře na rok 2021 pořídil od Tichého světa

Diáře na letošní rok pro své zaměstnance obednal u organizace Tichý svět – chráněná pracoviště, o. p. s., která pomáhá neslyšícím
se samostatným fungováním ve společnosti. Prostředky tak poputují nejen zaměstnancům pracoviště, které kalendáře vytvořilo, ale i do dalšího rozvoje služeb a projektů na podporu neslyšících.

Design speciálních diářů připravil grafik, který je sám neslyšící. Pro zpracování zvolil recyklované materiály. „Dlouhodobě spolupracujeme s řadou neziskových organizací a konkrétně u Tichého světa je to pevné a trvalé partnerství. Loňský rok byl těžký pro většinu z nás. Tím spíš jsem rád, že jsme touto cestou mohli neslyšící přímo podpořit a ukázat, že je na nás spolehnutí,“ uvedl k novoroční spolupráci Alois Lanegger, jednatel společnosti Raiffeisen – Leasing.

Obecně prospěšná společnost Tichý svět – chráněná pracoviště patří mezi etablované české neziskové organizace, které se na podporu neslyšících zaměřují. Mezi její dlouhodobé projekty patří Tichá kavárna, cukrárna, Tiché zprávy, Tichá jehla a kurzy znakového jazyka.

Back to top button