Zprávy

Shell slavnostně otevírá čerpací stanici ve Svitavách

Společnost Shell Czech Republic a.s. dnes ve Svitavách slavnostně zahájila
provoz v pořadí již 175. čerpací stanice.

Strategické umístění čerpací stanice na dvou důležitých komunikacích spojujících Brno a Východní Čechy umožňuje pohodlnější tankování kvalitních pohonných hmot Shell řidičům, kteří tuto trasu využívají jako alternativu vytížené dálnice D1. Společnost Shell Czech Republic a.s. dnes oficiálně zahájila provoz svojí nové čerpací stanice Shell Svitavy Lančov na
Hlavní ulici.
 
Pobočka disponuje dvěma klasickými multistojany s výkonnými palivy Shell V-Power Nitro+, jehož čisticí vlastnosti v minulém roce potvrdily testy nezávislé laboratoře SGS Czech Republic, a Shell V-Power Nitro+ Diesel, i běžnými aditivovanými palivy Shell FuelSave Diesel a Shell FuelSave Natural 95. Pro plynulé odbavení kamionů je zde připraven jeden rychlovýdejní stojan s průtokem paliva až 140 l za minutu.
 
Nová čerpací stanice nabízí zákazníkům vedle 24hodinového provozu standardní doplňkové služby, jako jsou například kompresor pro huštění pneumatik či vysavač, a v rámci občerstvení také čerstvou kávu deli2go nebo oblíbený hot dog nejvyšší kvality. K dispozici je i wi-fi připojení k internetu zdarma.
 
„Věříme, že řidiči ze Svitav a blízkého okolí na nové čerpací stanici ocení kromě vysoce kvalitního paliva Shell i profesionální služby,“ řekl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Přečtěte si také

Back to top button