Silniční doprava

Faktoring od invoitix v mezinárodní a vnitrostátní přepravě

Faktoring od invoitix v mezinárodní a vnitrostátní přepravě. Invoitix ag nabízí na českém a slovenském trhu jednu z největších evropských platforem digitální fakturace pro společnosti zabývající se silniční dopravou.

Od svého založení v roce 2018 se společnost invoitix ag se sídlem v Badenu ve Švýcarsku, rozrostla po celé Evropě: nejprve se otevřely pobočky ve Španělsku, Polsku, Srbsku, poté v roce 2021 v Bulharsku, České republice a na Slovensku a během roku 2022 také v Rumunsku.

Financujeme Vaše podnikání, aby opět fungovalo hladce 

Výhody spolupráce s invoitix

  • Jednoduché a rychlé fakturační financování pro autodopravce
  • Financujeme Vaše faktury do 48h bez zálohy – u náš nečekáte na zaplacení doplatku
  • Využijte naši likviditu k rozšíření své nákladní přepravy a tím urychlete růst své společnosti
  • Vyhněte se úvěrovým ztrátám a neplatícím zákazníkům
  • Zkontrolujete spolehlivost zákazníka, než od něj přijmete zakázku v naší jedinečné databázi, ke které máte přístup 24/7
  • Odesílejte své faktury, ať jste kdekoli
  • Vymáháme také vaše faktury z doby před spoluprací s námi
  • Začínáte? Financujeme také začínající firmy
  • Soustřeďte se na přepravu, rozšiřujte své podnikání, my se postaráme o Vaši likviditu

Náš profesionální vícejazyčný tým dokáže překlenout jazykovou bariéru mezi společnostmi v mnoha evropských zemích. V současné době má invoitix více než 70 zaměstnanců v 7 pobočkách po celé Evropě. Naši zaměstnanci denně komunikují s klienty ve všech evropských jazycích a tím můžeme nabídnout péči o zákazníky v jejich jazyce.

„Schopnost nabízet služby všem silničním přepravcům, bez ohledu na to, jak jsou malí, nebo velcí, nebo jak dlouho na trhu působí, nám poskytlo konkurenční výhodu na českém a slovenském trhu,“ říká Matija Turina, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku. „V první řadě pomáháme našim klientům s likviditou, dáváme jim možnost mít vždy k dispozici prostředky, které potřebují.“

Faktoring od invoitix pro silniční dopravu

Pracujeme výhradně v silniční dopravě a veškeré naše úsilí je zaměřeno na poskytování služeb pouze tomuto odvětví.

Hlavní službou invoitix je faktoring, to zahrnuje generování a nákup faktur, správu a vymáhání pohledávek, optimalizaci cash flow pro společnosti silniční dopravy po celé Evropě, a také asistenční služby, vracení daní atd. 

Invoitix ag poskytuje svým klientům přístup do unikátní databáze s více než 16 000 dodavateli, kteří jsou posuzováni z hlediska jejich platební disciplíny. Když invoitix zjistí, že je dodavatel finančně stabilní, zaplatí takovou fakturu partnerské přepravní společnosti do 48 hodin. Financujeme Vaše faktury do 48h bez zálohy – u náš nečekáte na zaplacení doplatku. Naši klienti (dopravní společnosti) mají při podpisu smlouvy bezplatný přístup do databáze dodavatelů. Kromě financování faktur nabízíme také další služby, zejména asistenční služby, vrácení daní atd.

Matija Turina dodává: „Výše poplatků závisí na objemu spolupráce mezi klientem a invoitix. Nejsou zde žádné skryté poplatky. Nabízíme stejnou možnost i pro tuzemský český trh, kde jsou faktury vystavovány v Kč.”

Vaše kontaktní osoba: 

Country manager/Sales development:
Matija Turina

Sales:
Ljupcho Stojkovski

Account Representative:
Jana Klucká

cz_sales@invoitix.com
+420 228 884 468

Vaše nejbližší kancelář:

invoitix ag Czech Republic/Slovakia, odštěpný závod
I.P. Pavlova 1789/5
120 00 Praha 2
Česká republika

Zdroj
PR invoitix ag

Přečtěte si také

Back to top button