Silniční doprava

TIP Trailer Services: nové Volvo FH 500 I-Save

TIP Trailer Services: nové Volvo FH 500 I-Save je tu! Rozšiřujeme náš vozový park o nová nákladní vozidla od výrobce Volvo Trucks. Na pobočky v Evropě v současné době přijíždí prvních 100 vozidel FH 500 I-Save. Vozidly může disponovat také česká pobočka.

V letošním roce pokračujeme v rozšiřování našeho vozového parku v oblasti standardních a speciálních vozidel a průběžně investujeme do vozového parku. Základem je silná poptávka po flexibilních nájemních řešeních na dynamickém trhu.

Silnější, a přesto úspornější

Novinkou v našem vozovém parku jsou nákladní vozidla Volvo Trucks. Na naše pobočky v současné době přijíždí prvních 100 vozidel FH 500 TC s inovativním balíčkem I-Save. Ten je zvláště výhodný v dálkové dopravě. Výkonný motor díky technologii Turbocompound (využívá energii spalin, která by vylétla výfukem, pro pohon klikového hřídele generuje o 300 Nm více točivého momentu než stejně výkonný motor bez technologie TC. Agregát ale pracuje tak efektivně, že dosahuje úspory paliva až 10 %. Volvo je navíc mezi řidiči známé svou tichou a pohodlnou jízdou. Tímto nákupem dále investujeme do budoucnosti a uspokojujeme rostoucí poptávku zákazníků po efektivnějších vozidlech šetrnějších ke klimatu.

TIP Trailer Services
Celkem TIP převezme 100 aut, těšit se na ně mohou i čeští zákazníci

„Naše nákupní strategie zahrnuje širokou škálu specifikací od různých výrobců, abychom co nejlépe sloužili našim zákazníkům z různých odvětví. Jako zodpovědná společnost se TIP zaměřuje také na větší udržitelnost a nákladovou efektivitu investic,“ vysvětluje Oliver Bange, managing director společnosti TIP.

TIP Trailer Services: Vycházíme vstříc potřebám zákazníků

Řešení pronájmu na míru jsou velmi důležitá, zejména v této době. Při sestavování smluv se konkrétně zabýváme nápady zákazníků, abychom poskytli správný koncept pro každý požadavek. Volvo s I-Save nabízíme také za různých podmínek pronájmu. Kromě toho je možné speciální vybavení, jako je velká verze ADR a telematika.

S naším sortimentem mnoha výrobců splňujeme širokou škálu potřeb zákazníků

Naše vlastní síť dílen je jednou z našich speciálních výkonnostních funkcí. Nejen že opravujeme a udržujeme vlastní nájemní vozový park, ale zaměřujeme se také na údržbu a opravy zákaznických vozidel. Na více než 100 servisních místech v Evropě udržujeme, servisujeme a opravujeme více než 170 000 návěsů a motorových vozidel ročně. „Jsme také skutečnými specialisty na servisní služby a naši síť neustále rozšiřujeme. Naši mechanici se postarají o každého zákazníka, který vjede do dvora. Od velkých logistických společností až po řidiče jako provozovatele dopravy,“ říká Oliver Bange.

TIP Trailer Services
Díky technologii I-Save patří Volvo FH k nejúspornějším tahačům na trhu

Jako poskytovatel skutečného full servisu nabízíme zákazníkům v České republice jedno kontaktní místo pro všechny služby týkající se vozového parku. 

Přečtěte si také

Back to top button