Zprávy

Úspěšný projekt CTP: Hotel Courtyard by Marriott v Brně získal 2. místo v prestižní soutěži Best of Realty 2016

Hotel Courtyard by Marriott v Brně získal v nejprestižnější soutěži ve svém oboru druhé místo v kategorii „Hotely“. Projekt společnosti CTP byl oceněn za rozvoj a výrazné rozšíření kvalitních hotelových služeb v Brně.

Během slavnostního vyhlášení 18. ročníku soutěže „Nejlepší z realit –Best of Realty“ byly oceněny projekty v pěti základních kategoriích. Devíti členná porota ocenila přínos hotelu Courtyard by Marriott v Brně, který podpořil a doplnil revitalizaci a rozvoj jihomoravské metropole.
 
„Ocenění v soutěži Best of Realty si velmi vážíme. Nadstandardní služby a komfort nového hotelu Courtyard by Marriott učiní Brno ještě atraktivnější obchodní destinací,“  říká Miroslav Pekník, projekt manažer firmy CTP.  
 
Moderní, čtyřhvězdičkový hotel má kapacitu 201 pokojů a disponuje rozsáhlými konferenčními prostory. Nabízí možnost pořádání nejrůznější akcí a obchodních setkání. Hotel Courtyard by Marriott, patřící do největšího hotelového řetězce na světě, se nachází ve vyhledávané části Brna a je v dostupné vzdálenosti od Brněnského výstaviště. Jedinečný projekt, který realizovala společnost CTP, byl v nedávné době slavnostně otevřen.
    

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button