Železniční doprava

RAILVIS.com najde volné kapacity v nákladní železnici po celé Evropě

RAILVIS.com je online platforma pro oblast železniční nákladní přepravy, která efektivně propojuje evropský železniční cargo trh. Díky digitalizaci nabídky a poptávky volných kapacit lokomotiv a vagónů v celé Evropě mohou nyní pracovat specialisté v železničním cargo byznysu plně online.

Firmy, které využívají dopravu na železnici, musely dosud velmi složitě hledat dodavatele a jejich volné kapacity vagónů a lokomotiv, ceny pronájmu, geografické umístění a vše ručně porovnávat. S každým dodavatelem poté bylo nutné zdlouhavě vyjednávat telefonicky, emaily a osobně, takže objednávkový systém byl zdlouhavý.

RAILVIS.com přináší digitalizaci do oboru železniční přepravy:

  • objednávkové procesy skokově zrychluje;
  • zobrazuje aktuální přehled nabídky a poptávky pronájmu lokomotiv a vagónů co se týče geografického umístění a ceny;
  • šetří společnostem náklady, zvyšuje efektivitu a ziskovost i v této náročné době.

Sjednocování cargo byznysu

Do platformy vstupují noví operátoři železniční přepravy, pronajímatelé vagónů a lokomotiv, logistické společnosti z celé Evropy každý den. První společnosti, které vstoupily do platformy pochází ze Západní a Střední Evropy. Nyní se také připojují společnosti z Východní Evropy a balkánských států.

Například jen díky platformě Railvis.com byl nedávno uzavřen dvouměsíční pronájem vagónů se specifickými parametry mezi polskou a rumunskou společností. Bez propojení v RAILVIS.com by se tyto dvě společnosti na evropském trhu vůbec nenašly. Již dnes dohodnuté obchody na RAILVIS.com stvrzují funkcionalitu platformy – zejména rychlý přístup a celkový přehled nabídky a poptávky po pronájmu vozů a lokomotiv po celé Evropě a revoluční úsporu času objednávkových procesů.

„V současné době – i vzhledem k situaci spjaté s pandemií Covid – registrujeme velký zájem o sdílení volných kapacit nákladních vagónů a lokomotiv v naší digitální platformě, kde si klienti, kteří využívají nákladní železnici, mohou vybrat pro ně nejvýhodnější nabídku na trhu,“ dodává Adam Froněk, ředitel a spoluzakladatel RAILVIS.com.

Přihlásit se do platformy RAILVIS.com je jednoduché a rychlé, stačí vyplnit registraci na webových stránkách. Na stejném místě se můžete se stěžejními funkcemi služby seznámit také v krátkém instruktážním videu. Data platformy RAILVIS.com jsou bezpečně uložena na serveru v Německu, který splňuje nejvyšší evropské digitální standardy.

Jak tato digitální platforma funguje, můžete shlédnout na tomto videu:

Back to top button