Motorismus

Nová modelová řada Renault Trucks slavnostně odhalena v ČR

Vskutku revoluční večer připravil Renault Trucks ČR pro své hosty z řad zákazníků a novinářů v pátek 30. srpna v paddocku mosteckého Autodromu.

V české premiéře totiž společnost představila kompletní novou modelovou řadu Renault Trucks. Slavnostní večer, který se odehrál ve VIP stanu Renault Trucks v paddocku mosteckého závodiště přilákal na 230 zákazníků a novinářů. Mezi přítomnými hosty nechyběli ani zástupci závodní stáje MKR Technology, Renault Trucks a Volvo Group.
 
„Renault Trucks věnoval vývoji nové modelové řady dlouhých 7 let a jako jediný výrobce nákladních vozidel ji představujev jediný okamžik, a proto si dovoluji tvrdit, že se jedná o vskutku historický okamžik ve světě dopravy. Jde o výsledek několikaletých investic, inovací a především pečlivého naslouchání potřebám našich zákazníků. Inspirací při vývoji nové řady nám byla ta nejlepší řešení z dílny Renault Trucks a také zkušenosti z projektů jako Silk Road nebo Cape to Cape, které již dříve prověřily odolnost a spolehlivost našich vozidel. Jsme hrdí, že dnes můžeme českému trhu oficiálně odhalitnovou modelovou řadu, která představuje nové standardy z hlediska robustnosti, spolehlivosti, úspory paliva a především dokonalé pracovní nástroje pro podnikání našich zákazníků,“ řekl na úvod večera Robert Grozdanovski, generální ředitel Renault Trucks ČR.
 
Celým večerem hosty provázel známý moderátor a komentátor Petr Svěcený a o hudební doprovod se postarala zpěvačka Dasha spolu s bubeníky NeoPercussio. Po jejich vystoupení následovala show v podobě originálního mapingu na téma revoluce a pak už byl přítomným hostům odhalen první a současně největší model nové řady Renault Trucks T. Po něm následovala další vozidla řad T, K, C a D, která si hosté mohli následně důkladně prohlédnout.
 
Na úspěšný start nové modelové řady Renault Trucks nejen v České republice si společně s přítomnými připili i čelní představitelé Bernard Modat Senior Vice-President Renault Trucks, Claes Nilsson – Senior VicePresident Volvo Group Trucks NCE a Tom Jorning Vice – PresidentVolvo Group Trucks CEE.
 
Renault Trucks ČR pokračoval v prezentaci nové modelové řady i během následného závodního víkendu, kdy jeho zázemí navštívilo na 1 300 pozvaných hostů, kteří využili jedinečné příležitosti prohlédnout si nové modely Renault Trucks.
 

Přečtěte si také

 

Přečtěte si také

Back to top button