Motorismus

Štefan Krajči vede obchod značky Ford Trucks v Česku

Ford Trucks pokračuje v budování své pozice na domácím trhu. Ve Strančičích v těsné blízkosti D1 otevřel vlastní servis a do svého týmu angažoval zkušeného matadora Štefana Krajčiho.

Zkušený manažer přijal nabídku a zodpovídá za rozvoj obchodní strategie a budování zákaznického portfolia značky Ford Trucks v České republice. „Nákladní Fordy jsem sledoval již delší dobu a vidím v nich obrovský potenciál. Český trh je velmi konkurenční, ale s modelem F-MAX vidím mnoho zajímavých příležitostí. Design, technologie i poprodejní služby odpovídají požadavkům českých zákazníků a v některých parametrech své konkurenty významně předčí“, shrnuje Štefan Krajči hlavní atributy, kvůli kterým nabídku na pozici obchodního ředitele přijal.

Přečtěte si také

Prostředí těžkých nákladních vozidel mu rozhodně není cizí. Dlouhou dobu pracoval pro skupinu Volvo Group, jak v ČR, tak i na Slovensku. „V době mého nástupu byly karty pro letošní rok z velké části rozdány, ale díky kvalitním týmu obchodníků a kolegů z poprodejních služeb a díky produktu s vynikajícími celkovými náklady vlastnictví a zázemí stabilní akcionářské struktury významně překonáme obchodní výsledek loňského roku,“ netají se s ambicemi Štefan Krajči.  

„Důležité je, že máme stále k dispozici výrobní kapacitu a jsme schopni uspokojit zákazníky, kteří najednou potřebují vyměnit vozidla či rozšířit vozový park ještě v průběhu druhého pololetí. Další pozitivní zprávou pro české dopravce je start oficiálního importéra značky Ford Trucks v Německu a s tím spojený rozvoj autorizovaných servisů plnících všechny standardy značky Ford Trucks,“ doplňuje informace o vývoji ve výrobě a rozvoji evropské sítě Štěfan Krajči.

Obchod společnosti F TRUCKS se opírá jak o vlastní tým obchodních zástupců, tak o smluvní partnery, kteří se zároveň věnují servisní činnosti. Nesmíme zapomínat ani na společnost AUTO IN, která je akcionářem společnosti F TRUCKS a zároveň také jedním z největších prodejců osobních a užitkových vozidel Ford v ČR.

Společnost F TRUCKS také rozšiřuje své služby o vlastní servisní zázemí, které se nachází v areálu TIR Centra ve Strančicích, na exitu 15.

Přečtěte si také

Back to top button