Silniční doprava

Deset let spolehlivého partnerství

Deset let spolehlivého partnerství. Expert na dálkovou a vnitropodnikovou dopravu Log-X se opět rozhodl pro návěsy Kögel Mega. V tomto roce doplnila česká firma svou flotilu o 19 dalších dvounápravových velkoobjemových vozidel od výrobce z Burtenbachu.

Český dodavatel dopravních služeb Log-X a výrobce vozidel Kögel z Burtenbachu dále rozšiřují svou desetiletou vzájemnou spolupráci. Po naposledy devíti vozidlech Kögel Mega v roce 2022 pořídil podnik se sídlem v Oseku (ve středních Čechách), severozápadně od Prahy, v tomto roce 19 dalších velkoobjemových vozů. Značka Kögel mezitím vytvořila dvě třetiny rozsáhlého vozového parku 60 vozidel.

Kögel Mega je expert na objemnou přepravu a nabízí velký ložný objem při průběžné užitečné ložné výšce tři metry s relativně výhodnou vlastní hmotností. Společnost Log- X objednala 19nových vozidel Kögel Mega ve dvounápravovém provedení s optimalizovanými provozními náklady, která v základní výbavě dosahují hmotnosti pouhých 5720kilogramů. Ipřes výhodnou vlastní hmotnost nabízí Kögel Mega mimořádnou stabilitu a dlouhou životnost. Celá řada specializovaného vybavení pro různá odvětví, varianty nástaveb a podvozků umožňují individuální provedení v souladu s příslušnými potřebami přepravy.

Deset let spolehlivého partnerství

Návěsy lakované v nápadných firemních barvách Log-X v kobaltové modři se používají v tuzemské i mezinárodní dálkové dopravě. V kombinaci s tahači společnosti Log-X se stylovými motivy v airbrushi upoutají tyto jízdní soupravy na dálkových trasách zcela jistě zaslouženou pozornost.

Kromě přepravy zboží na tuzemských i mezinárodních trasách, přepravy expresních zásilek a sběrné dopravy, přepravy nebezpečného a chlazeného zboží a potravin, včetně přepravy nadměrných nákladů, jsou další specialitou společnosti Log-X služby vnitropodnikové přepravy 24/7, skladování a překládka zboží.

Zdroj
Log-XKogel

Přečtěte si také

Back to top button