Silniční doprava

HESTI zvýhodnilo servisní smlouvu na návěsy KRONE Fair Care

Výhradní dovozce návěsové techniky značky KRONE do Česka připravil pro své zákazníky akční nabídku na servisní kontrakty, díky níž mohou ušetřit až polovinu plánovaných nákladů na údržbu.

Servisní smlouvy na návěsovou techniku Fair Care uvedla společnost KRONE v celé Evropě vloni. Svým rozsahem, komplexností a celoevropským rozsahem se jedná o unikátní záležitost. Služba Fair Cair je obdoba již dlouho používaná u nákladních automobilů, kdy za paušální poplatek kryje veškerá běžná provozní opotřebení návěsů. Majiteli přináší tyto jasné výhody:

Oprava kdekoliv po Evropě za stejnou sazbu

Velkou výhodou balíčku Fair Care je především jasná znalost servisních nákladů na návěs po celou dobu smlouvy, která může být uzavřena až na 72 měsíců. Pravidelný servis předepsaný jednou za půl roku, o kterém je zákazník včas informovaný svým „domovským“ servisem, výrazně snižuje riziko nečekaných poruch, jež jsou noční můrou každého dopravce. „A pokud už bude třeba provést opravdu kdekoliv v zahraničí, v rámci servisní sítě KRONE se zákazník nemusí bát žádných vícenákladů spojených s rozdílnou sazbou práce servisů v Evropě,“ vysvětluje Jan Daněk ze společnosti HESTI spol., s.r.o.. Při opravách se používají výhradně originální díly KRONE, které jsou díky novému centrálnímu skladu a digitalizaci velmi rychle k dispozici.

Až o polovinu levnější

Služba Fair Care zahrnuje obecně tři balíčky Light, Basic a Complete, přičemž téměř až padesátiprocentní zvýhodnění se týká dvou nejběžnějších Basic a Complete. Ty vedle hlídání servisního intervalu obsahují kontrolu, opravu, případně i výměnu podvozkových dílů (brzdové destičky, kotouče, třmeny, vzduchové měchy, ventily, světla, ložiska, nápravy) a kontrolu elektrické výbavy (Basic), resp. nástavby (Complete) vzniklé běžným opotřebením v provozu. Zvýhodněná nabídka se týká nejpoužívanějších návěsů KRONE Profi Liner, Mega Liner a Cool Liner. Zvýhodněné ceny se v závislosti na typu a délce kontraktu, resp. nájezdu pohybují od 34 do 77 eur za měsíc. Kompletní přehled cen najdete v přiložené tabulce.

Vedle těchto zvýhodněných balíčků si ale může zákazník objednat servisní úkony spojené s péčí o pneumatiky (Tyre), chladicí agregáty (COOL) a hydraulická zvedací čela (Lifter). Měsíční sazba se určuje individuálně na základě skutečného stavu.

Asistence 24/7 v češtině

KRONE k servisním smlouvám (ale i bez nich) nabízí i asistenční službu nazvanou Breakdown, resp. Breakdown Solo. V prvním případě může zákazník využít služby mobilního technika, který odstraní závadu třeba na parkovišti. Druhý typ pokrývá náklady na opravu v servisní dílně. V obou případech KRONE garantuje platbu až do výše 2500 eur. Tato služba je k dispozici v režimu 24/7 a na telefonu pomohou česky komunikující operátoři.

Back to top button