Silniční doprava

MAN Truck Champions 2023

MAN Truck Champions 2023. Společnost MAN Truck & Bus CZ & SK spustila národní kolo soutěže o nejhezčí kamion značky MAN. Tři nejlepší se mohou těšit na hodnotné ceny a také na postup do celoevropského finále, kde se utkají o titul nejkrásnějšího evropského tahače MAN 2023. 

Soutěž MAN Truck Champions je určena pro řidiče nebo majitele kompletně upraveného vozu MAN nad 18 tun. Odstartována byla v 18 evropských zemích 11. května 2023, ukončení je naplánováno na 8. červenec 2023. Soutěž je rozdělena do tří etap.

Přečtěte si také

MAN Truck Champions 2023: Pošli fotku a vyhraj

V první fázi probíhají v jednotlivých evropských zemích národní kola. Ta budou trvat do půlnoci 28. května. Vstup do soutěže je velmi jednoduchý. Stačí se přihlásit prostřednictvím webové stránky https://www.man.eu/man-truck-champions/cz, zaregistrovat se a poslat fotografii svého vozu. Tento odkaz bude k nalezení i na místních kanálech sociálních sítí Facebook a Instagram. 

Soutěž je určena pro upravené tahače MAN nad 18 tun

Na této stránce bude následně v termínu od 31. května do půlnoci 11. června probíhat veřejné hlasování, z něhož vzejdou tři kandidáti s nejvyšším počtem hlasů. Tito tři nejlepší zároveň postupují do celoevropského hlasování, které bude probíhat od 15. do půlnoci 25. června. 

Finále v Mnichově

Každý finalista, pokud se dostane mezi pět nejlepších, bude po druhé fázi hlasování přímo kontaktován, aby byl informován o své účasti ve finále, aby s ním byly projednány další kroky a aby byla potvrzena jeho účast na slavnostním předávání cen v Mnichově.

Pokud pořadatelé do dvou dnů neobdrží od potenciálního finalisty žádnou odpověď, bude považován za vyřazeného z evropské soutěže a bude nahrazen účastníkem, který se umístil na dalším místě.

Vyhlášení celoevropského vítěze a předání cen proběhne 8. července v poledne v rámci festivalu MAN Trucknology 2023 v Mnichově, který se zde koná od 6. července. Účast pro pět nejlepších evropských soutěžících je žádoucí, ale není povinná.

Hodnotné ceny

Už v rámci národního kola MAN Truck Champions Czech Republic 2023 se mohou účastníci těšit na velmi zajímavé ceny. Hlavní výhrou je dvoudenní zájezd v září do Mnichova na Oktoberfest a návštěva závodu MAN včetně dopravy a ubytování pro jednu osobu. Druhou cenou je poukaz na zájezd v hodnotě 12 000 Kč, třetí nejlepší obdrží poukaz na zájezd v hodnotě 7000 Kč.

Pět nejlepších v evropské soutěži MAN Truck Champions 2023 navíc získá poukázky MAN na vlastní osobní tuning nákladních vozidel v hodnotě až 2500 eur, školení MAN ProfiDrive a velký balíček zajímavých cen podle toho, jak se umístí.

Zdroj
Redakce

Přečtěte si také

Back to top button