Silniční doprava

Nový faktoring od invoitix v mezinárodní přepravě

Nový faktoring od invoitix v mezinárodní přepravě. Invoitix ag otevírá novou pobočku v České republice a zároveň také na Slovensku. Invoitix ag nabízí jednu z největších evropských platforem digitální fakturace pro společnosti zabývající se silniční dopravou.

Od svého otevření v roce 2018, společnost invoitix ag se sídlem v Badenu ve Švýcarsku, otevřela pobočky po celé Evropě: nejprve ve Španělsku, Polsku, Srbsku, poté v roce 2021 v Bulharsku, České republice a na Slovensku a během roku 2022 konečně v Litvě a Rumunsku.

Výhody spolupráce s invoitix

● Urychlete růst své společnosti využitím naší likvidity k rozšíření své nákladní přepravy

● Vyhněte se úvěrovým ztrátám a neplatícím zákazníkům

● Zkontrolujte kvalitu zákazníků 24/7 zdarma v naší unikátní databázi, než od nich přijmete zakázku

● Odesílejte své faktury, ať jste kdekoli

● Vždy mějte k dispozici likvidní prostředky

● Bojujete se závazky? Financujeme vaše podnikání, aby opět fungovalo hladce

● Staré nezaplacené faktury? Budeme také vymáhat vaše faktury z doby před spoluprací s námi

● Začínáte? Financujeme také začínající firmy

● Poskytujeme palivové karty bez zálohy

Náš profesionální tým vícejazyčných zástupců účtů dokáže překlenout jazykovou bariéru mezi společnostmi v mnoha evropských zemích. V současné době je invoitix společností s více než 100 zaměstnanci v 8 pobočkách po celé Evropě, kteří denně komunikují s klienty ve všech evropských jazycích.

„Schopnost nabízet služby všem silničním přepravcům, bez ohledu na to, jak jsou malí nebo velcí nebo jak dlouho na trhu působí, nám poskytla konkurenční výhodu na českém a slovenském trhu,“ říká Matija Turina, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku. „V první řadě pomáháme našim klientům s likviditou, dáváme jim možnost mít vždy k dispozici prostředky, které potřebují.“

Nový faktoring od invoitix

Pracujeme výhradně v silniční dopravě a veškeré naše úsilí je zaměřeno na poskytování služeb pouze tomuto odvětví.

Hlavní služby invoitix je faktoring a zahrnují generování faktur, nákup faktur, služby správy pohledávek a vymáhání pohledávek, palivové karty bez zálohy, optimalizaci cash flow pro společnosti silniční dopravy po celé Evropě, asistenční služby, vracení daní atd. 

Invoitix ag poskytuje svým klientům přístup do databáze více než 16 000 dodavatelů, kteří jsou posuzováni z hlediska jejich platební disciplíny. Když invoitix zjistí, že dodavatel je finančně solidní, zaplatí takovou fakturu partnerské přepravní společnosti do 48 hodin. Naši klienti (dopravní společnosti) mají při podpisu smlouvy bezplatný přístup do databáze zhotovitelů. Kromě služby financování faktury nabízíme i další služby, především palivové karty, asistenční služby, vracení daní atd.

Matija Turina dodává: „Výše poplatků závisí na objemu spolupráce mezi klientem a invoitix. Nejsou zde žádné skryté poplatky. Na platby v EUR související s mezinárodní přepravou se díváme z pohledu rizika zhotovitele. Nově nabízíme stejnou možnost i pro tuzemský český trh, kde jsou faktury vystavovány v Kč.”

Vaše kontaktní osoba: 

Matija Turina

+420 605 224 037

cz_sales@invoitix.com

Matija Turina, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku

Vaše nejbližší kancelář:

invoitix ag Czech Republic/Slovakia, odštěpný závod

I.P. Pavlova 1789/5

120 00 Praha 2

Zdroj
invoitix

Přečtěte si také

Back to top button