Silniční doprava

Společnost Iveco Czech Republic je 2. nejlepším zaměstnavatelem regionu 2020

Výrobce autobusů z Vysokého Mýta uspěl v kategorii Zaměstnavatel roku do 5 000 zaměstnanců v Pardubickém kraji. IVECO se v této kategorii umisťuje pravidelně již od roku 2004 mezi třemi nejlepšími zaměstnavateli.

Ocenění Zaměstnavatel regionu 2020 vyhlašované Klubem Zaměstnavatelů ČR a společností Sodexo ČR převzala z rukou zástupce společnosti Sodexo Alena Kozáková, ředitelka lidských zdrojů Iveco Czech Republic, a.s. 21. září 2020 na slavnostním předání v Dříteči.

Jedním z hlavních důvodů, proč IVECO v soutěži znovu uspělo, je podle HR ředitelky společnosti Iveco Czech Republic Aleny Kozákové mj. pokračující důraz na dodržení závazků zaměstnavatele daných zaměstnancům při kolektivním vyjednávání, na trvalé zvyšování odbornosti zaměstnanců a důraz na variabilitu zaměstnaneckých benefitů. „Naše opakované umístění mezi třemi nejlepšími zaměstnavateli pardubického kraje nás velmi těší. Jsme pyšní na výkony našich zaměstnanců, kteří nám pomohli dosáhnout výborných ekonomických a obchodních výsledků. Chtěla bych poděkovat zaměstnancům i kolegům z vedení společnosti za neutuchající energii, se kterou všichni pracovali, zejména v době letošní pandemie COVID-19, ve které firma udržela vysoké výrobní tempo, zaměstnanost a splnila své závazky zákazníkům.“

Prostřednictvím prestižní soutěže Zaměstnavatel roku a Zaměstnavatel regionu jsou již více než 17 let hodnoceny firmy v České republice z pohledu úrovně řízení lidských zdrojů, dosažených ekonomických výsledků, pracovního prostředí i společenské odpovědnosti firmy. Smyslem soutěže je přiblížit veřejnosti firmy s odpovědným přístupem ke svým zaměstnancům, a to nejen v celostátním měřítku, ale i v jednotlivých regionech. Hodnocení probíhá celosvětově uznávanou metodikou PwC Saratoga.

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
Tisková zpráva

Přečtěte si také

Back to top button